Tušev tek barv: Tekači, preizkusite 12 vadb brezplačno

tušev tek barv akcija tekači

Ali veš, da bosta Tušev tek barv in Študentska vadba vsem tekačem udeležencem omogočila brezplačno vadbo?

Izberi  si 12 različnih brezplačnih vadb, mi pa ti damo 4 mesece časa, da jih preizkusiš!

Le še dober teden nas loči do najbolj pisanega in zabavnega teka – Tušev tek barv 2016, bo prestolnico obarval v petek, 24. junija! Start ob 17:00! Ostani v kondiciji celo poletje! Si pripravljen/a?

Vadba za začetnike

Ne pozabite na ogrevanje – kolo ali steper sta odlična izbira za začetek. Čas pa naj ne bo daljši od 10 minut – da se ne utrudite preden sploh začnete vaditi. Namen je, da telo segrejeta za stopinjo ali dve več, kot je normalna temperatura telesa, saj je tako možnost poškodb veliko manjša. Izbirate lahko med naslednjimi vadbami: Fitnes (Laguna ali Bit center), Pilates (Laguna), Bazen (Tivoli), Ping pong (Soba 5) ali Spinning (Laguna).

Oblikovanje telesa

Strah pred vadbo in slabo kondicijo ste že premagali, čas je, da svoje telo oblikujemo. Najbolj učinkovite vadbe so kardio oziroma aerobne vadbe, kamor spadajo tudi mnoge skupinske vadbe. Pri vsaki enakomerni ritmični dejavnosti, pri kateri prihaja v telo veliko kisika in se zadovolji potreba mišic po kisiku, krepimo cardio-vascularni in dihalni sistem, ob enem pa je tudi zelo uspešen dejavnik pri izgubi odvečnih maščobnih oblog. Boot camp (Laguna), TNZ (Laguna), BodyPump (Laguna), BodyAttack (Laguna), Booty extreme (Laguna), Zumba (Laguna), katera vadba je tvoja najljubša?

TNZ naslovna tušev tek barvIzguba teže, kondicija in zabava v enem

Tisti bolj zahtevni in pripravljeni na fizičo bolj zahtevno vadbo pa lahko izbirate med naslednjimi: PilatesMix (Laguna), Tae Bo (Laguna), Power Pilates (Laguna), Metabolic (Laguna), Jumping – trampolin (Laguna in Bit Center), JogaPilates (Laguna), Shape boxing (Alfa gym) ali TRX (Maxx fitnes)?

Tako kot je zabaven Tušev tek barv, je lahko zabavna tudi skupinska vadba – zdrava, prijetna in zabavna oblika preživljanja prostega časa, sploh če smo v družbi. Zato prepričaj še svojega prijatelja ali prijateljico, prijavita se na Tušev tek barv, kasneje pa brezplačno preizkusita še 12 različnih vadb prek Študentske vadbe!

Kako do 12. brezplačnih vadb prek Študentske vadbe?

Ko se boš odločil/a, katero ozroma. katere in kdaj, jih želiš preizkusiti, nam na mail info@studentska-vadba.si sporoči svoje ime, priimek, štartno številko, ter vadbo, športni center in želeni termin. Priskrbeli ti bomo kupončke, tebi pa ostane le še zaveza k športanju!

Pisan Tušev tek barv in

veselo poletno preizkušanje vadb ti želimo!

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

seventeen + eight =