VIDEO: Športaj preprosto in hitro! Poglej, kako.

Registracija, prva prijava in plačilo

Po dolgih letih smo se ta ponedeljek dokončno poslovili od starega portala za prijave, ki ste ga vsi radi uporabljali in ki vam je prinesel več kot 70.000 zabavnih športnih trenutkov.

Da bo uporaba naše nove aplikacije še lažja, smo zate pripravili video, ki bo odgovoril na tvoja morebitna vprašanja in zagate pri prvi prijavi in načrtovanju aktivnosti.

Športaj hitreje, preprosteje in ceneje!

Registracija

  1. Če še nisi naš član in bi rad športal ceneje, se registriraj TUKAJ.
  2. Obvezno izpolni okenca: ime, priimek, telefonska številka, prepiši kodo s sličice, e-naslov, geslo in ponovi geslo, nato klini POTRDI.
  3. Ob koncu ti bomo na tvoj elektronski naslov posredovali posebno sporočilo, ki ga moraš za uspešen zaključek registracije nujno odpreti in POTRDITI. 
  4. In tako preprosto postaneš naš član.

Prvi vpis

  1. Po uspešni registraciji v okencu PRIJAVA, vpiši svoj elektronski naslov in geslo. Prva prijava
  2. V naslednjem koraku nam na kratko zaupaj nekaj o sebi: spol, kraj bivanja in datum rojstva.
  3. Na ekranu se ti bo pojavil kratek vodič, kjer dobiš dodatne namige, kam po prvem vpisu. Ko ga ne potrebuješ več, ga preprosto izklopiš.

 

Dobrodošel na prvi strani nove aplikacije – tukaj najdeš (glej sliko spodaj):

1. V desnem zgornjem kotu najdeš svoj uporabniški račun in število kreditov, ki jih imaš (če uporabljaš aplikacijo prvič, je število kreditov 0, saj moraš najprej plačati članarino in kredite; vrednost 1 kredita je 0,10 €).

2. Na levi strani lahko izbereš mesto, kjer bi rad športal.

3. Svojo aktivnost lahko načrtuješ tudi na podlagi predlaganih centrov.

4. Če točno veš, kako bi rad športal, a ne veš, v katerem centru, se lahko odločiš na podlagi same vadbe.

5. Spodaj pa imaš koledarček, s pomočjo katerega lažje načrtuješ svojo naslednjo aktivnost. Izbereš posamezen center in na koledarju pogledaš, kateri dan bi rad športal in kaj je na ta dan ob določenih urah na voljo.

Prva stran aplikacije

Plačilo članarine in kreditov

Preden lahko načrtuješ svojo prvo aktivnost, moraš storiti še zadnji korak: plačati članarino in si na svoj uporabniški račun prenesti kredite.

KAJ SO KREDITI: Krediti so posebna valuta, s katero plačuješ svojo udeležbo na vadbi. Vrednost 1 kredita je 0,10 € (primer: Če vadba stane 2,5 €, potrebuješ 25 KREDITOV). Kredite lahko plačaš z UPN-jem, Moneto ali sistemom PayPal.

Več informacij o plačilu članarine in kreditov najdeš tudi TUKAJ.

PLAČILO:

  1. V svojem uporabniškem računu (na desni strani ekrana, zgoraj) najdeš zavihek NAKUP ČLANARINE/KREDITOV. 
  2. Kredite in članarino lahko vplačaš na več načinov: z UPN-obrazcem, Moneto ali sistemom PayPal.
  3. Primer plačila z Moneto: Če želiš plačati članarino v vrednosti 7 € in zraven nakupiti še za 10 € kreditov, potem moraš: 1. korak: označiti okence “Podaljšaj članarino” in  v okence “Število kreditov” zapisati številko 100. 2. korak: Plačam znesek 18,20 € (Monetina provizija je 1,20 €). Na koncu pritisneš “Kupi z Moneto”.

plačilo

3. Korak: Na spletni strani Monete vpišeš svojo telefonsko številko in pritisneš GESLO. (glej spodaj)moneta

 

4. Korak: Na vpisano telefonsko številko prejmeš SMS-sporočilo, v katerem je koda, ki jo vpišeš v naslednje okence.

5. Korak: V zadnjem koraku preprosto preveriš, ali se vse ujema, klikneš POTRDI NAKUP in v trenutku se na tvojem računu Študentske vadbe pojavi 100 kreditov.

Potrdi nakup

 

V trenutku od prvega plačila dalje lahko brez omejitev uporabljaš aplikacijo, se prijavljaš na želene vadbe in športaš z nami.

Dobrodošli v naši športni družini in hvala za zaupanje. Če se pojavi še kakšno dodatno vprašanje ali nejasnost, nas lahko brez zadržkov vprašaš po elektronski pošti.

 

Bodi aktiven, se splača.

Lep dan še naprej

ekipa Študentske vadbe 🙂

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

sixteen − 13 =