RECEPT: Zdravi krofi

Jutri se bo odvijalo še zadnje dejanje letošnjega pusta- pustni torek. Če si tudi ti med tistimi, ki se preprosto ne moramo upreti pustnim krofom? Zate smo zbrali nekaj bolj zdravih “ponaredkov” krofov, ki so prav tako slastni, na drugi strani pa jih boš lahko jedel/jedla brez skrbi.

Preberi več »

BODIFIT nagradna igra!

Tudi ta teden nismo pozabili na vas! 🙂 V sodelovanju s športnim centrom BODIFIT tokrat podarjamo dve hudi nagradi, ki jih lahko deliš s prijateljem/prijateljico. Več pa si preberi spodaj! SREČNO!

Preberi več »

Miklavževa akcija!

Za letošnji december smo se dogovorili z Miklavžem, da bo za vse aktivne, kot tudi za tiste, ki vam manjka motivacije, pripravil posebna darila. Spodaj boš našel 3 različne kode, sam pa se odloči katero boš koristil!

Preberi več »

Pozitivni učinki savne, ki jih ne smete spregledati!

Se sprašujete zakaj bi obiskali savno? PREPROSTO! Med savnanjem se sprostimo in umirimo. Naše telo se razstruplja, dihalne poti se prečistijo, izboljša pa se tudi prekrvavitev kože. Redna uporaba savne pa ima še mnoge blagodejne učinke na naše telo. Velik plus je še v tem, da se v mrzlih dneh na zdrav način pogrejemo. Vas […]

Preberi več »