Nimaš idej kateri center obiskati? Preveri naše predloge!

Zavedamo se, da je včasih med vso ponudbo težko najti pravi center in aktivnost. Da prva odločitev ne bo pretežka, smo ti pripravili seznam najbolj priljubljenih centrov in vadb, ki jih naši zadovoljni uporabniki najraje obiskujejo. 

Spodaj pa najdeš tudi seznam tistih, ki so se nam pridružili nazadnje. Vse centre in vadbe pa seveda najdeš v naši aplikaciji

Top 5 najbolj priljubljenih centrov

1. Maxx Gym

maxx gym

Maxx Gym je vadbeni center z osebnim pristopom, kjer za vas med drugim pripravijo tudi osebni načrt vadbe in prehrane.

Na enem mestu dobite tako koristne informacije o pravilnem načinu hujšanja in same rekreacije.

 

 

2. Bazen in fitnes Tivoli

Športni park Tivoli - Šport LjubljanaKopališče Športni park Tivoli ponuja tri bazene. Veliki plavalni bazen meri 25 m x 21 m, poleg njega pa sta na voljo še manjša – šolski in otroški bazen.

Kopališče obratuje od septembra do junija.

V poslopju se nahaja tudi lepo urejen fitnes center in dvorana za vodene vadbe.

 

 

3. SportClub

sportclubSportClub je center z 28-letno tradicijo, odlično trenersko ekipo in bogato ponudbo vodenih vadb ter storitev na področju wellnessa in rehabilitacije. Nahaja se v športnem parku Kodeljevo, ob vznožju Golovca, v bližini Codellijevega gradu, na Fakulteti za šport. Center SportClub se s fitnes centrom, wellness centrom in vadbenim centrom razprostira na 1.700 kvadratnih metrih.

 

4. Gimnastični center Vič

Park vičV prvem in drugem nadstropju centra se nahajajo moderni opremljeni prostori za fitnes in vodene vadbe.

Fitnes se deli na dve veliki športni dvorani povezani s hodnikom v skupni kvadraturi 450 m2, telovadnica za vodene vadbe pa je velika 130 m2. Vsi prostori imajo čudovit razgled na zunanjo okolico centra.

 

 

5. Alfa gym

alfagymAlfa gym je fitnes studio, namenjen vsem, ki si želijo spremeniti način življenja, biti fit in zdravi, se počutiti bolje v svoji koži.

Izbiraš si lahko med vadbo v fitnesu, skupinskimi vadbami, ali pa najameš osebnega trenerja, ki se ti bo podrobneje posvetil.

 

 

 

 

Gumbek za ŠV-01

 

 

Top 5 vadb in aktivnosti

1. Fitnes

FitnesČe si individualist/ka in ti skupinske vodene vadbe ne odgovarjajo ter raje vadiš sam/a je fitnes prava rešitev zate.

Ena izmed velikih prednosti fitnesa je tudi ta, da si trening lahko prilagodiš sam/a in se tako popolnoma posvetiš delu telesa, ki ga želiš najučinkoviteje oblikovati.

 

 

2. Plavanje

bazenPlavanje in bazen je ena izmed boljših oblik rekreativne vadbe, saj ne obremenjuje sklepov in kosti, hkrati pa nudi odlično obliko aerobnega treninga. Bazen je tako postal odlično mesto, kjer se študenti radi rekreirajo. Pri rekreativni plavalni vadbi lahko glede na naše znanje plavamo na različne načine.

 

 

3. Vodene vadbe

Oregon, USA --- Group of women working out in fitness studio --- Image by © BUCK Studio/Corbis

Vodene vadbe so postale v zadnjih letih pravi fenomen! Zakaj?

Odgovor je povsem preprost. So učinkovite, zabavne in predvsem enostavne, saj se skupaj s trenerjem premikate proti želenim ciljem.

 

 

4. Savna

Razvajanje v decembru savnaZ obiskom savne se poveča energija, zmanjšuje nivo stresa, znebimo se strupov iz telesa ter si na zdrav način očistimo kožo, medtem ko se izboljšuje imunski sistem, in se hkrati obranimo od prehlada, astme, bronhitisa ter drugih bolezni, posledično pa se izgubi tudi kakšen odvečen kilogram telesne teže.

 

 

5. Masaže

Razvajanje v decembru masažaMasaža ni le dobra za kratkotrajno sprostitev telesa, ampak prinaša mnogo pozitivnih učinkov na naše telo. Po masaži boljše spite, okrepi imunski sistem, izboljšuje prebavo in krepi imunski sistem.

Na drugi strani pa blaži kronične bolezni. Poznamo več vrst masaž, zato preveri katera bi tebi najbolj ustrezala.

 

Gumbek za ŠV-01

 

 

Presledek

Priporočamo

Gym24

Gym24

GYM24 je prijeten fitnes center, ki se nahaja za Bežigradom.

Na voljo so vam vodene vadbe pod vodstvom usposobljenih in licenciranih trenerjev ter bogato opremljen fitnes center. Verjetno največja prednost športnega centra GM24 pa je to, da je odprt 24 ur/vse dni v tednu.

 

Športno društvo Tabor

Športno društvo Tabor

Center z dolgo tradicijo v samem centru mesta, je začel delovati pred več kot 30-imi letikot prvi fitnes v Ljubljani.

Tu vam bodo postregli z najrazličnejšo vadbo in programi s katerimi se vam bo okrepil srčno–žilni in dihalni sistem, izboljšala kondicija in vzdržljivost. Da boste vse to lažje dosegli vam je na voljo izkušen trener fitnesa z dolgoletno licenco.

 

Never give up

Logo_ngu 2048px transparentŠportno humanitarno društvo Vztrajaj – Never give up je ekipa ljudi sestavljena iz prostovoljcev oziroma aktivistov, ki jim ni vseeno, kaj se dogaja okoli nas.

Vsakodnevno se borijo, da bi lahko ponovno vrnili nasmehe na obraz.

Ponujajo osebna trenerstva in svetovanja vsem, ki to potrebujejo.

 

 

KONEX

konex center squash badminton fitnesŠportni Center Konex – pravi rekreacijski center v Ljubljani – fitnes, vodene vadbe, badminton, squash, gostinski lokal in še veliko več.

Konex najdete na Cesti na Brdo 109 – LPP avtobus št. 14, smer Vrhovci, postaja Preval. Lahko dostopen pa je tudi za tiste z jeklenimi konjički, saj vam je na voljo parkirišče.

Gumbek za ŠV-01

Presledek

Najnovejši centri v naši ponudbi

Freya Hiša dobrega počutja

47679811_825704907821345_3905344467250446336_oEdina solna soba v Sloveniji, ki je v celoti zgrajena iz himalajske opeke, vam nudi čudovit, sproščujoč ambient.

Solna terapija dobrodejno vpliva na celotno telo tako, da se le-ta na naraven način lahko bori proti najrazličnejšim težavam. Ko vstopite v solno sobo boste imeli občutek kakor, da ste v solni jami. Stene, strop in tla so prekrita z ekološko čisto soljo.

 

Paintball Pitbull – Velike Poljane

36908141_902304379970728_188988168865841152_nPaintball namenjem vsem, ki si želij taktične, pustolovske predvsem pa adrenalinske zabave.
Za fantovščino ali dekliščino, rojstni dan, ali enostavno druženje z prijatelji. Paintball lahko igrajo tako moški kot ženske in otroci nad 12 let starosti.

Poligon se nahaja na Velikih Poljanah (med Velikimi Laščami in Ribnico) in je od Ljubljane oddaljen cca 35min vožnje.

 

Konjeniški klub Pip

28_Konjeniški klub PIPKonjeniški klub PIP vam nudi več kot le jahanje. Nudi vam način življenja in omogoča izkoristiti drobne trenutke sreče, ki se nam ponujajo v tem materialističnem svetu. Klub nudi vhlevitev konj in žrebet.

Poleg dnevne oskrbe konj so na voljo tudi izpusti in dva pašnika, šola jahanja, treningi preskakovanja, dresure in enduranca.

 

*Seznam se nenehno obnavlja

presledek

Velika izbira centrov, aktivnosti in vadb te čaka v naši aplikaciji Študentska vadba (študentje) in Šport na klik (Rekreativci). Tam lahko izbereš tisti center, ki ti je najbližje oziroma najbolj pri srcu in se prijaviš na vadbo takrat, ko ti bo to ustrezalo.

 

Gumbek za ŠV-01

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

11 + thirteen =