Bodi tudi ti del največjega fitnes dogodeka v Sloveniji

EUROFIT® FEST: Dva dni, več kot 50 priložnosti za gibanje

3. in 4. marca 2018 bo v Športni dvorani Medvode svoj vrata že tretjič odprl tradicionalni športno – rekreativni in dobrodelni dogodek EUROFIT® FEST. Pričakujemo več kot 1000 udeležencev, ki se bodo v dveh dneh lahko udeležili več kot 50 vadb, delavnic, predavanj in tekmovanj.

Dogodek_1

Glavni namen največje fitnes konvencije v severovzhodnem delu Evrope je spodbujanje gibanja med ljudmi vseh starosti.

Raznolik in pester program ponuja več kot 50 vadb, delavnic in predavanj kot na primer: Argentina step, step, fusion hit, joga, bootcamp master, house dance, dance aerobic, aeromix, pilates, cardio concept, motown era dance experience, zumba dance, ideasfitness, piloxing, GLP academy, nirvana fitness ipd.

Dogodek

Udeležence bodo dodobra razmigali priznani domači in tuji strokovnjaki, med njimi:

  • Nina Stojadinović,
  • Ivana Butković,
  • Urška Bukovnik,
  • Goran Sajko,
  • G. G. Vega,
  • George Xiros,
  • Christine Stiessel,
  • Gil Lopes
  • in Hena Kim.

Tekmovanja za posameznike in skupine

Na EUROFIT® Festu bodo posameznikom in skupinam na voljo tri tekmovanja. Pod okriljem evropske fitnes šole EUROEDUCATION bo že tretje leto zapored potekalo evropsko tekmovanje za inštruktorja leta »Newcomer contest 2018«. Namenjeno je vsem inštruktorjem vadbe, vaditeljem, trenerjem skupinskih vadb, dance aerobike, stepa, hi/lo in ostale vadbe, ki želijo svojo strast in predanost do vadbe predstaviti množici in se potegovati za naziv »najboljši inštruktor leta«.

»Show group performance« je športno-rekreativno obarvano tekmovanje namenjeno vsem rekreativnim in profesionalnim skupinam. S svojo predstavitvijo v okviru fitnes konvencije lahko doprinesejo k promociji gibanja in skrbi za zdravje v Sloveniji, hkrati pa tudi k promociji Slovenije v Evropi.

Letošnja novost je finalno tekmovanje BODIFIT® Atlet. Prvo polfinalno tekmovanje je 22. novembra lani potekalo v treh največjih športnih centrih BODIFIT®, novo polfinale in finale pa se bo zgodilo prav v Medvodah. Namenjeno je vsem članicam in članom ter vsem ostalim aktivnim rekreativcem, ki želijo preveriti, koliko sadov obrodijo njihova vadba in treningi. Cilj tekmovanja je pod nadzorom strokovnjakov preveriti svoje zmogljivosti in najdi pravo pot do svojega fitnes ravnovesja.

Eurofit fest

Gibanje za dober namen

EUROFIT® FEST nosi izrazito dobrodelno noto. V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja se organizatorji dogodka povezujejo z lokalno skupnostjo. Finančna sredstva, zbrana v okviru dogodka, organizator nameni gibalno oviranim, da imajo ti lažji in lepši vsak dan.

V letu 2017 je bila finančne podpore deležna deklica Anja iz Medvod, ki trpi za spastično tetraparezo. »Letos bomo s skupnimi močmi pomagali Dejanu iz okolice Medvod, ki ga je prezgodnje rojstvo z 28-tedni zaznamovalo za celo življenje. Diagnoza 23-letnega fanta je huda gibalna oviranost (cerebralna paraliza), zaradi katere potrebuje stalno pomoč, skrb, nego s strani staršev, zdravniškega osebja, učiteljev, delovnih terapevtov in fizioterapevtov. Skupaj bomo pomagali Dejanu, da bodo njegovi vsakdanji izzivi vsaj malo lažji,« je za konec povedal Geršak.

Ne zamudite pomladnega rekreativnega spektakla! Vabljeni 3. in 4. marca 2018 v Športno dvorano Medvode.

Ne zamudite pomladnega rekreativnega spektakla! Ne odlašajte s prijavami in si svojo vstopnico zagotovite kar takoj!

Več informacij o dogodku:

Zagotovi si vstopnico že danes!

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 8 =