4P Fitnes

4P fitnes

4P Fitnes: 3700 m² najsodobnejše opremljenega fitnesa, ki se lahko pohvali z najnovejšo tehniko in uporabnikom nudi učinkovito krepitev telesa, pridobivanje zaželene postave in moči.

Osebno trenerstvo

Za vaš izgled bodo poskrbeli inštruktorji fitnesa in vam svetovali ter pripravili vadbeni program, da boste hitro in učinkovito oblikovali vitko in fit telo!

Pridruži se jim in z njimi odkrivaj moč svojega telesa. Poskrbi za svoje zdravje in zaščito pred boleznimi sodobnega časa ter se ob tem zabavaj v družbi enako mislečih, pozitivno razpoloženih, podobno mislečih ljudi. V baru, ki se razprostira na 15 m2 se lahko okrepčaš z osvežilno pijačo in s prijatelji uživaš v prijetnem vzdušju našega kluba.

Center je zasnovan tako, da ponuja prijetno atmosfero, ki spodbudno vpliva na počutje obiskovalcev ter vliva voljo do vadbe in stimulira k doseganju zastavljenih programov in ciljev

4P

Vodene vadbe:

Trening program BootCamp v osnovi temelji na intervalnem načinu treniranja. Intervalni trening je ključ do izboljšanja sposobnosti dihal, srca in ožilja. Pomembno je, da s se treningom ne izgublja na moči, hitrosti in eksplozivnosti, kar se zgodi pri klasični aerobni vadbi (tek na dolge proge, kolesarjenje itd.) Z intervalnim treningom lahko natančno kontroliramo iz katerega energijskega sistema bo telo črpalo energijo s točno določenim razmerjem dela in počitka. Treningi so oblikovani v neskončnem številu variacij, ki stranke nikoli ne dolgočasijo in telo vedno prisilijo k maksimalni intenzivnosti. Cilj BootCamp treninga so raznovrstni in zabavni treningi s katerimi želimo naučiti člane pravilno in konstantno izvajati vse osnovne funkcionalne gibe. Predvsem pa razviti osnovno gibljivost, motoriko in vsesplošno telesno pripravljenost.

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje vaje za krepitev, gibljivost in vaje, kjer nam obremenitev predstavlja teža telesa, dolge ročice in sila gravitacije. Bistvo vadbe je torej v krepitvi mišic trupa (t.i. power housa), ohranitvi stabilnosti telesa medtem ko izvajamo različne vaje, mobilizaciji hrbtenice ter izboljšanju amplitude gibanja. Z gibanjem rok in nog povečujemo intenzivnost in zahtevnost. Pilates štejemo med BODY & MIND (Telo in duša) tehnike.Pilates je v osnovi vadba za oblikovanje telesa, zato je potrebno v primeru, če želimo vzdrževati vzdržljivost oz. izgubiti odvečno maščobo, vključiti tudi trening srčno-žilnega in dihalnega sistema.4P Fitnes
Stegne 11
1000 Ljubljana
040332220
Delovni čas:
pon-pet 05:00-24:00
sob, ned, prazniki 06:00-24:00

Mail:
Spletna stran: https://www.4p-fitness.com
Facebook: https://www.facebook.com/4p.fitnes/

Študentska vadba