BODIFIT City Maribor

bodifit_logo

Fitnes BodiFit City obratuje od februarja 2013 dalje kot četrti center v čedalje večji Bodifitovi družini. Je prvi fitnes v Sloveniji, ki je odprt 24 ur na dan, 365 dni v letu! Nahaja se v mestnem jedru v prostorih Hotela City v Mariboru. Na voljo vam je 300 kvadratnih metrov velik fitnes s sodobnimi napravami in dodatno malo dvorano za vadbo z lastno težo. V večjih dvoranah pa vas vabijo na obisk več kot štiridesetih skupinskih vadb:

Shape: TNZ, Style, Step, Dance, Attack

Fusion: Pilates, Balance, Yoga, Just Fit, Power, Hiit, Cross, Bootcamp, TRX, Cycling

Fit: hrbtenica, nosečnice in senior

Bodifit City je društvo s sedežem v Mariboru, ustanovljeno leta 1998. Je društvo inštruktorjev, osebnih trenerjev, demonstratorjev, športnikov, zdravstvenih delavcev in vseh, ki sta jim v interesu promocija in razvoj fitnesa v Sloveniji ter tujini. Gre za mednarodno priznano organizacijo, ki deluje na vseh področjih fitnesa. BODIFIT PROGRAM® je blagovna znamka, ki predstavlja sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Vadba je usmerjena k posameznikovim potrebam. Cilj programa je izobraževanje in osveščanje množice, kako na preprost in pravilen način izboljšati kvaliteto življenja.

 

Bodifit City Maribor

Bodifit city se nahaja v Mariboru na ulici Kneza Koclja 22. Od ostalih fitnesov se razlikuje po tem da, je odprt 24urn na dan 365dni v letu, zato je zelo primeren za tiste ki, težko najdete čas za vadbo. Poleg tega fitnse stoji na ugodni lokaciji, ki je enostavno dostopna z javnim prevozom iz obrobja mesta v večernih urah pa je možnost tudi brezplačnega parkiranja v okolici fitnesa in sicer za člane BODIFIT pa je možno tudi parkiranje v garažni hiši Hotela City po ugodnih cenah. 

BODIFIT City ponuja za vsak okus nekaj!

Glavna značilnost fitnesa je da, ponuja ogromno vadbenih naprav in bo zadovoljiv še tako zahteven okus. V centru je tudi velika dvorana ki omogoča vodene vadbe saj se je možno vodenih vadb tudi udeležiti. V fitnes oddelku pa lahko najdemo širok nabor naprav vrhunskih proizvajalcev (PanattaLife FitnessConceptPrecorBarbarian, Vibro, Star Trac, TRX, Flowin). Fitnes je razdeljen na tri predele in sicer kardiotrenažerji in predel s prostimi utežmi, mala dvorana pa je namenjena vadbi z lastno težo, ki je opremljena z različnimi pripomočki kot so power plate, BOSU, TRX, elastike, blazine, valji, pripomočki za vadbo propriocepcijeBodifit ima tudi svojo trgovino v kateri ponuja izdelke s področja športne prehrane. Udeležiti se je možno tudi vodenih vadb ki, jih center ponuja: Pilates, trxjustfitcyclingbootcamp

Nahaja se v hotelu City Maribor****, ki je v samem centru mesta (Ulica Kneza Koclja 22, 2000 Maribor). Do Bodifit centra City lahko dostopate z Ulice Kneza Koclja ali skozi vhod pod Titovim mostom, in sicer morate mimo hotelske recepcije v 1. nadstropje (z dvigalom ali po stopnicah).

Fitnes center je lociran v prvem nadstropju hotela, dvorane za skupinsko vadbo pa v 2. nadstropju hotela. Veliko ljudi se izogiba fitnesu, ker ne vejo točno, kaj početi z vsemi napravami, ki jih obdajajo. Najpreprostejša rešitev je za pomoč prositi trenerja fitnesa, ki vam bo svetoval glede na vaše potrebe ter vas naučil, kako vaje izvajati pravilno. Na ta način se boste izognili nekaterim najpogostejšim napakam, ki jih brez strokovnega nadzora hitro napravimo – nepravilni izvedbi vaj, nepravilni obremenitvi ter osredotočenosti samo na določene dele telesa. Prav te komponente pa so za doseganje želenih in učinkovitih rezultatov ključnega pomena.

Obisk vodenih vadb:

  • En obisk vodene vadbe: 5 €

Obisk fitnesa:

  • En obisk fitnesa: 5 €

Bodifit City MariborNa Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


FITNES BODIFIT CITY
Ulica Kneza Koclja 22
2000 Maribor
064135500
Delovni čas:
Pon-pet: 7:00-22:00
Sob in ned:
8:00-12:00 ter 17:00-22:00


Mail: city@bodifit.net
Spletna stran: www.fitnes24-7.si/
Facebook: www.facebook.com/bodifit.net

Študentska vadba