BODIFIT Domžale

bodifit_logo

Bodifit Domžale je društvo s sedežem v Mariboru, ki je bilo ustanovljeno leta 1998. Je društvo inštruktorjev, osebnih trenerjev, demonstratorjev, športnikov, zdravstvenih delavcev in vseh, ki sta jim v interesu promocija in razvoj fitnesa v Sloveniji ter tujini. Gre za mednarodno priznano organizacijo, ki deluje na vseh področjih fitnesa. je blagovna znamka, ki predstavlja sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Vadba je usmerjena predvsem na zadovoljevanje posameznikovih potreb in želja. Cilj programa je izobraževanje in osveščanje množice, kako na preprost in pravilen način izboljšati kvaliteto življenja.

bodifit_domžale

Bodifit center se nahaja ob nakupovalnem centru v Domžalah Breznikova ulica 17 kar omogoča brezplačno parkiranje in enostaven dostop. Svojo tradicijo je začel kot tretji Bodifit center v Sloveniji odprt leta 2012. Fitnes se deli na tri dele kardio predel, predel s prostimi utežmi in predel trenažerjev priznanih svetovnih znamk. V centru se nahajata tudi dve dvorani velika in srednja večja dvorana je namenjena izvajanju vodenih vadb v srednji dvorani pa se odvijajo vadbe iz fusion koncepta in je opremljena s pripomočki za vadbe z lastno telesno težo. Center ima tudi Kinezio dvorano ki je namenjena diagnostičnim testiranjem, antropološkim meritvam in FMS testom, posebnost centra pa je da, ima prostor (zajtrkovalnica) ki, je namenjen članom. Kot edina poslovalnica v Sloveniji se lahko ponudi tudi s Sibirskim SPA. Ekskluzivna ponudba centra je na novo prenovljena oaza savn in masaž.

Bodifit Domžale ponuja več kot 20 različnih vadbenih zvrsti in več 1000 terminov vadbe skozi vse leto.

Za vsakogar se zagotovo najde nekaj: za tiste, ki želite oblikovati svoje telo, in za tiste, ki se želite ob vadbi sprostiti ali zgolj zabavati. Pomemben del treninga je aerobna vadba, dinamična, ki je v skupini ob ritmih glasbe še posebej zabavna. V okviru vodenih vadb imajo izjemen pomen na naše zdravje preventivne vadbe. Za najbolj zahtevne smo pripravili funkcionalne vadbe.Bodifit Domžale TRX

Že veliko raziskav je potrdilo, da ima redna telesna aktivnost ogromno pozitivnIh učinkov na splošno počutje, na zdravjeter da je odlično »zdravilo« zoper tegobe modernega časa. V Bodifit centrih je vadba po pravilih BODIFIT PROGRAMA® razdeljena na naslednje stopnje:

  • OSNOVNA SAMOSTOJNA REKREATIVNA VADBA NA NAPRAVAH – vadeči upošteva osnovna vadbena navodila in vadi samostojno brez mentorstva strokovnjaka.
  • NADZOROVANA REKREATIVNA VADBA NA NAPRAVAH (osnovni vadbeni program) – vadba pod mentorstvom strokovnjaka inštruktorja, s katerim po potrebi vadbeni program prilagajate oz. nadgrajujete.
  • VADBA Z OSEBNIM TRENERJEM – vadba se izvaja pod mentorstvom strokovnjaka osebnega trenerja. Zaslužite si popoln osebni pristop! Svetovanje, pogovor, analiza trenutnega stanja in načrtovanje vadbe.

V Bodifit Domžale centru vam ponujajo ogromno različnih vodenih vadb, po treningu vam omogočajo tudi enkratno sprostitev v wellnesu, in sicer v savni, solariju ali na masaži.

Obisk vodenih vadb:

  • En obisk vodene vadbe: 5 €

Obisk fitnesa:

  • En obisk fitnesa: 5 €

Bodifit DomžaleNa Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


BODIFIT DOMŽALE
Breznikova 17
1230 Domžale
040800364
Delovni čas:
Pon-pet: 6.30-22.30
Sob, ned: 8.00-21.30

Mail: domzale@bodifit.net
Spletna stran: www.bodifit-domzale.si/
Facebook: www.facebook.com/bodifit.net

Študentska vadba