BODIFIT Fontana Maribor

bodifit_logo

Bodifit Fontana Maribor je društvo s sedežem v Mariboru, ki je bilo ustanovljeno leta 1998. Je društvo inštruktorjev, osebnih trenerjev, demonstratorjev, športnikov, zdravstvenih delavcev in vseh, ki sta jim v interesu promocija in razvoj fitnesa v Sloveniji ter tujini. Gre za mednarodno priznano organizacijo, ki deluje na vseh področjih fitnesa. BODIFIT PROGRAM® je blagovna znamka, ki predstavlja sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Vadba je usmerjena predvsem k zadovoljevanju posameznikovih potreb in želja. Cilj programa je izobraževanje in osveščanje množice, kako na preprost in pravilen način izboljšati kvaliteto življenja.

Strokovno nadzorovana in vodena FITNES VADBA ima v svetu širok pomen. Zgodi se, da je v Bodifit Fontana Mariborfitnes centrih pristop neoseben in odbijajoč. V Bodifitu smo se usmerili predvsem k izobraževanju naših strank in individualnemu pristopu vaditeljev, inštruktorjev ter osebnih trenerjev. Naši zadovoljni člani so tako najstniki, odrasli kot tudi starejši, njihov namen pa je predvsem napredek, dobro počutje, kvaliteta vadbe in zdravje.:

Zračen in zanimiv prostor!

Fitnes Bodifit Fontana v Mariboru je arhitekturno zanimiv, lesen in zračen prostor z lepim razgledom v tretjem nadstropju Medicinsko-termalnega centra Fontana. Center je prepoznaven po svoji usmerjenosti vadb, namenjenih preventivi, vadbam po poškodbi, pravzaprav vsem posebnim programom. Na voljo vam je sodobno opremljeni fitnes z vedno prisotnimi osebnimi trenerji, prav tako pa več kot 50 terminov različnih vodenih vadb.

Vodene vadbe predstavljajo celostno rešitev – rekreacijo, izgorevanje maščob in zabavno druženje. Enostavno – če nam delo in življenjski slog ne omogočata dovolj gibanja, ga dodamo. Pomembno je, da izberemo ustrezno aktivnost in začnemo postopno. Vodene vadbe, ki izhajajo iz različnih oblik fitnesa, aerobike, plesa, pilatesa in drugih rekreacij, ponujajo širok spekter možnosti za odlično zabavo, ob kateri svoje telo polnimo z navdušenjem, doživimo dvig energije in vsakič znova premagamo in oblikujemo – sebe! Že več kot 15 let oblikujemo koncept vadb pri nas in v tujini. Bodifit sledi trendom in v množici najrazličnejših vadbenih zvrsti izbira med najbolj kakovostnimi in najbolj uporabnimi.

Obisk vodenih vadb:

  • En obisk vodene vadbe: 5 €

Obisk fitnesa:

  • En obisk fitnesa: 5 €

Bodifit Fontana MariborNa Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


FITNES BODIFIT FONTANA
Koroška c. 172
2000 Maribor
040812952
Delovni čas:
Pon-pet: 8.00-21.30
Sob in ned:
8.00-12.00, 18.00-21.00

Mail: fontana@bodifit.net
Spletna stran: www.fitnes-fontana.si/
Facebook: www.facebook.com/bodifit.net

Študentska vadba