BODIFIT Kamnik

bodifit_logo

Bodifit Kamnik je društvo s sedežem v Mariboru, ki je bilo ustanovljeno leta 1998. Je društvo inštruktorjev, osebnih trenerjev, demonstratorjev, športnikov, zdravstvenih delavcev in vseh, ki sta jim v interesu promocija in razvoj fitnesa v Sloveniji ter tujini.

Gre za mednarodno priznano organizacijo, ki deluje na vseh področjih fitnesa. BODIFIT PROGRAM® je blagovna znamka, ki predstavlja sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Vadba je usmerjena predvsem na zadovoljevanje posameznikovih potreb in želja. Cilj programa je izobraževanje in osveščanje množice, kako na preprost in pravilen način izboljšati kvaliteto življenja.
01

Bodifit Kamnik primeren za vse, ki želijo obiskovati fitnes in vodene vadbe!

V BodiFit centru v Kamniku vam ponujajo pestro izbiro vodenih vadb, na voljo pa vam je tudi sodobno opremljen fitnes z vedno prisotnimi osebnimi trenerji.

Kot peti Bodifit center je leta 2014 svoja vrata odprl v mestnem jedru Kamnika kar omogoča hiter dostop v prelep bambusov ambient. S svojo sodobno opremljenost fitnes nudi vse tri oddelke kardio, proste uteži in trenažerje. V fitnesu je pravtako možno izvajanje vodenih vadb ki, se izvajajo v veliki dvorani. Srednja dvorana pa služi odvijanju vaj fusion koncepta manjša dvorana pa je namenjena osebnem trenerstvu ki, je tudi posebnost tega centra. Za ekskluzivno ponudbo centra skrbi prenovljena savna in široka ponudba masaž za sprostitev.

Obisk vodenih vadb:

  • En obisk vodene vadbe: 5 €

Obisk fitnesa:

  • En obisk fitnesa: 5 €


Na Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


Fitnes center Bodifit Kamnik
Usnjarska ulica 8
1241 Kamnik
031439439
Delovni čas:
pon-pet 7-22
sob,ned 16-22

Mail: kamnik@bodifit.net
Spletna stran: www.bodifit-kamnik.si
Facebook: www.facebook.com/bodifit.net

Študentska vadba