BODIFIT Ljubljana

bodifit_logo

BODIFIT program kot najuspešnejša slovenska znamka s 16-letno tradicijo s področja rekreacije, preventive in fitnesa uspešno deluje že v 6 centrih po Sloveniji (Bodifit Studenci, Bodifit Fontana, Bodifit City, Bodifit Celje, Bodifit Domžale in Bodifit Kamnik). Logična nadgradnja je bila, da je treba BODIFIT center z vso svojo kakovostjo, drugačnostjo in prepoznavnostjo postaviti tudi v samo jedro slovenskega naroda. S tem smo želeli doseči in izboljšati kakovost fitnes storitev v prestolnici. BODIFIT Ljubljana kot produkt večletnega dela na področju strokovno vodenih vadb in individualnega pristopa k rekreativcu je športno-rekreativni fitnes center, ki se nahaja samo 10 minut peš od tromostovja, ima hiter dostop z javnim prevozom in je v centru slovenske poslovne cone, ob Gospodarskem razstavišču, kjer ima več kot 100 podjetij svoje poslovne prostore. Hkrati s to bližino omogoča veliko možnosti mestnih parkirišč v neposredni bližini.

bodfit_ljubljana

Zakaj obiskati BODIFIT Ljubljana?

Funkcionalen fitnes center se nahaja na Dunajski cesti 20 je 10 minut peš oddaljen od tromostovja hitro in enostavno pa je tudi moč dostop z javnim prevozom ob Gospodarskem razstavišču. Športno rekreativen center se ukvarja in osredotoča z vsemi vadbami posebej pa je specializiran za izboljšavo telesne forme in drugih ciljnih skupin nosečnic, starejših in po poškodbah.Na voljo ima tudi pripomočke za vse tiste ki si želijo še več proste uteži, plezalne kletk in drugo. V centru pa se nahaja tudi oddelek ua preventivo in postrehabilitacijo. Mala in velika dvorana omogočata širok spekter vodenih vadb za sprostitev pa poskrbi savna, masaša in Bodifit bar. V načrtu je širjenje prostora ki, bo omogočil street workout, plezalno steno in prostor za dvigalce uteži.

Sodobno opremljen center BODIFIT Ljubljana s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe:

 • Ugodna lokacija: 10 minut peš od tromostovja, hiter dostop z javnim prevozom, v centru slovenske poslovne cone, ob Gospodarskem razstavišču.
 • Športno-rekreativni center, ki se osredotoča na vse vadbe, še posebej pa smo specializirani za izboljšave telesne forme in postrehabilitacijo poslovnežev, športnikov in drugih posebnih ciljnih skupin (nosečnice, starejši, po poškodbah).
 • Velik, zračen, sodobno opremljen fitnes center. Zelo široka ponudba kardio naprav ter terapevtskih, medicinskih, preventivnih in izotoničnih naprav. V centru so tudi naprave, ki so v Sloveniji prava redkost, npr. plate loaded, in naprave znamk Precor, Life Fitness, Technogym, Cybex, Concept, Partrack, Teca, Porce, Trx in Flowin.
 • Na voljo so tudi specialni pripomočki za tiste, ki želijo (še) več: proste uteži, plezalne kletke in drugi cross fit pripomočki, široka paleta kinezioloških klopi in drugih pripomočkov z lastno težo.
 • Center ima svoj diagnostično-kineziološki center.
 • V centru se nahaja tudi Oddelek za preventivo in postrehabilitacijo.
 • Malo ter velika dvorana omogočata široko paleto najsodobnejših oblik vodenih vadb: več kot 20 vadbenih zvrsti (trije prestižni in učinkoviti vadbeni koncepti FIT, FUSION, SHAPE ter novosti sezone 2016/17 Fusion Balance, Fusion Just fit vol. 45, Shape Attack, Fusion Pilates, Fit Hrbtenica, Fit Seniorji, Bootybarre …).
 • Sprostitev in užitek. Prostor za savno (abonmajski, redni in VIP-termini), kjer boste uživali v kombinirani infrardeči in finski savni z dodatkom zeliščnih esenc.
 • Še več sprostitve in užitkov. Široka in pestra ponudba masaž: klasična, športna, terapevtska, mango masaže ter masaža z vročimi kamni.
 • V naslednjih mesecih bomo center še povečali (na 1000 m2), in sicer pripravljamo posebnost! Samo za vas bosta na voljo še dva zelo specializirana prostora: street workout s plezalno steno in prostor za dvigovalce uteži.
 • BODIFIT snacks&drinks bar s posebnimi super napitki, zdravimi zajtrki in drugimi beljakovinskimi napitki.
 • BODIFIT SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.

BODIFIT Ljubljana – sodoben eliksir odličnega počutja v osrčju jedra – v centru prestolnice!

bodifit

Obisk vodenih vadb:

 • En obisk vodene vadbe: 5 €

Obisk fitnesa:

 • En obisk fitnesa: 5 €BODIFIT LJUBLJANA
Dunajska cesta 20
1000 Ljubljana
0386051240000
Delovni čas:
PON-PET
5.30 – 23.30

SOB
8.00 – 13.00

NED
16.00 – 22.00

Mail: info@bodifit.net
Spletna stran: http://bodifit.eu/centri/bodifit-ljubljana
Facebook: https://www.facebook.com/bodifit.net

Študentska vadba