BODIFIT Studenci Maribor

bodifit_logo

BodiFit Studenci Maribor je društvo s sedežem v Mariboru, ki je bilo ustanovljeno leta 1998. Je društvo inštruktorjev, osebnih trenerjev, demonstratorjev, športnikov, zdravstvenih delavcev in vseh, ki sta jim v interesu promocija in razvoj fitnesa v Sloveniji ter tujini.

Gre za mednarodno priznano organizacijo, ki deluje na vseh področjih fitnesa. BODIFIT PROGRAM® je blagovna znamka, ki predstavlja sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Vadba je usmerjena predvsem na zadovoljevanje posameznikovih potreb in želja. Cilj programa je izobraževanje in osveščanje množice, kako na preprost in pravilen način izboljšati kvaliteto življenja.

g2

Fitnes BodiFit Studenci Maribor obratuje že od leta 2005 in je prvi Bodifit center nasploh. Center je lociran v treh nadstropjih. V kletnih prostorih se nahajajo fitnes garderobe, mala dvorana oz. predavalnica (+programi), v pritličju deluje recepcija za skupinske vadbe, v prvem nadstropju pa na eni strani zgradbe fitnes z lastno recepcijo, na drugi strani zgradbe pa garderobe za skupinsko vadbo in velika dvorana (skupinska vadba). Nudijo vam velik fitnes z najsodobnejšimi napravami in vrsto različnih vodenih vadb.

BodiFit Studenci Maribor

BodiFit Studenci Maribor je opremljen z vsemi pripomočki ki jih telo potrebuje da postane fit

BodiFit Studenci Maribor je ustanovitveni center Bodifit svoja vrata pa je odprl leta 2005 nahaja se ob velikem nakupovalnem centru v športni dvorani kar omogoča možnost brezplačnega parkiranja in je tudi hitro dostopen iz predmestja. Opremljen z vsemi pripomočki ki jih telo potrebuje da postane fit. Glavna značilnost centra je da ponuja osebna trenerstva kar se da na najvišjem nivoju zaradi česa se odloča vse več strank. Prav posebna je mala dvorana tega centra saj je baza Bodifit pilates centa in ponuja pripomočke katere imajo vsi večji pilates centri poleg tega je zasnovana tako da, se v nekaj minutah preoblikuje v predavalnico kjer ima predavatelj možnost uporabljati projektor ozvočenje in svetovni splet. Po vadbi ali predavanju je možnost sprostitve na različnih vrstah masaž in infrardeči savni.

Obisk vodenih vadb:

  • En obisk vodene vadbe: 5 €

Obisk fitnesa:

  • En obisk fitnesa: 5 €

BodiFit Studenci Maribor, fitnes, vodene vadbe, pilatesNa Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


FITNES BODIFIT STUDENCI
Na Poljanah 20
2000 Maribor
031222862
Delovni čas:
pon,sre,pet 6-22
tor, čet 7-22
sob,ned 16-22

Mail: studenci@bodifit.net
Spletna stran: www.fitnes-studenci.si/
Facebook: www.facebook.com/bodifit.net

Študentska vadba