Body&Mind z Mojco

13709906_1563318353974299_3351577389744469801_n

Mojca Jakomin je ustanoviteljica programa Body~Mind~Soul Connection, kjer skozi vadbo, jogo ali pogovor obravnava človeka celostno.

Body&Mind Fit je vadbeni program namenjen vsakemu, ki si želi preko gibanja povrniti življenjsko energijo (prano), se povezati in zavedati svojega telesa, umiriti um ter slišati svoj višji jaz (dušo). Udeležencem programa se začnejo odpirati vrata v novi svet (dušno poslanstvo) in ko se naučijo umiriti svoj um, lahko slišijo sebe in začnejo slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Transformacijska pot jim prinese premike na vseh področjih in jim omogoči, da zažarijo v vsej svoji svetlobi.

 

Essential joga je program, kjer smo združili asane (telesne položaje) in namensko izbrana naravna terapevtska eterična olja (aromaterapija, inhalacije, interni vnos, topični nanos), ki povečajo in poglobijo učinke prakse joge. Izjemna izkušnja, ki nas popelje naravnost tam, kamor naša duša in telo želita iti in biti. Spreminjamo naučene in pridobljene vzorce v lastno izkušnjo.

Life-Soul Coaching program (online) je šestmesečni program, kjer se naučimo slišati sebe in slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Sprememba, ki nam prinese veliko več kot lahko pričakujemo.

DoTerra wellness advocate, svetovalka o naravnih terapevtskih eteričnih oljih. Predstavitve, delavnice, predavanja o naravni domači lekarni, negovalni kozmetiki, zdravih sladicah in vsestranski uporabi eteričnih olj (majhne stekleničke za velike rešitve).

Na obrobju starega mestnega jedra Kopra ima svoj prostorček, kjer vodi svoje programe zasnovane na individualnem pristopu. Na obali vodi tudi redno svoje programe za skupine.
Body&Mind&Soul Connection
Destradijev trg 9
6000 Koper
040450300
Delovni čas:

Mail: body.mindzmojco@gmail.com
Spletna stran: https://mojcajakomin.com
Facebook: https://www.facebook.com/body.mindzmojco/

Študentska vadba