CUBE Fitness

CUBE_FITNESS

Cube fitness na enem mestu ponuja fitnes, vodene vadbe, lokal in druge vrste rekreacij.

Cube Fitness center je namenjen vsem, ki dajo nekaj na svoje telo. Vaše telo vam bo hvaležno na vadbi spinninga, pilatesa, joge, zumbe, tnz-ja, fit pumpa ali na fitnesu.Cube fitness

Njihovi izkušeni trenerji bodo poskrbeli za učinkovito in zabavno vadbo  v izjemnih prostorih Cube Fitness-a. Je sodoben vadbeni center, kjer se prepletajo raznovrstni programi vodenih vadb ter klasični fitnes studio z različnimi učinkovitimi napravami, ki vam bodo pomagale do izklesane postave na povsem varen in udoben način. Na voljo so številne naprave, s katerimi si lahko oblikujete poljuben trening, ter tako poskrbite za zdravo in lepo oblikovano telo, ter odlično počutje.

Cube Fitness je sodoben športni center z izkušenimi trenerji

Celotni objekt obsega 750m2. Fitnes prostor je lociran v prvem nadstropju v velikosti 220 m2 – večji prostor z napravami v velikosti 175m2 ter ločena prostora za proste uteži in raztezanje. V fitnesu so naprave ameriškega proizvajalca Life fitness – signature line, ki je eden vodilnih proizvajalcev fitnes opreme. V sobi za proste uteži se nahaj vse potrebno tudi za zahtevnejše obiskovalce, proste ročke do 50kg ter več kot 1.300 kg kolutov, kletko, klopco za ravni ter klopco za poševni „bench press“, klop za biceps ter tri proste klopce. V sobi za raztegovanje so tri naprave za trebuh in hrbet ter letvenik (ripstol). Vse naprave so vzdrževane ter so v izvrstnem stanju.

V drugem nadstropju se nahajata dva prostora namenjena skupinski ali individualni vadbi. Večja telovadnica 185m2 je namenjena vodenim skupinam do cca 35 oseb, manjša telovadnica 30m2 se uporablja pretežno za SPINNING vadbo. V primeru ko ni vodenih vadb sta obe telovadnici dostopni vsem obiskovalcem fitnesa. Med drugim imamo tudi mize za namizni tenis, katere lahko naši člani brezplačno koristijo.Na Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


CUBE fitness VOBIS FIT d.o.o.
Ulica prvoborcev 25
1000 Ljubljana
030674953
Delovni čas:
PON - PET: 07:00 - 22:30
SOB, NED in PRAZNIKI: 10:00 - 22:00

Mail: info@cube-fitnes.si
Spletna stran: http://cube-fitnes.si/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/cubefitnes

Študentska vadba