Fit CITY

Fit CITY

Fit CITY je Fitnes center, ki se razprostira na 1300 m2. V dveh dvoranah boste lahko uživali na vodenih vadbah in Spinning® treningih. Dvorana za skupinsko vadbo se razprostira na 180 m2 in bo ponudila nove oblike  treninga (BodyBlade® funkcionalni trening, Peak Pilates, Fitnes stoli, Ugi Fitnes, Krožno vadbo za oblikovanje telesa, Aerobika, TNZ aerobika in še marsikaj drugega).

V dvorani za Spinning  vas pričakujejo nova kolesa Spinner® Blade ION z vgrajenim powermetrom.
Fitnes oprema vrhunskega proizvajlca Star Trac, preko 35 tekaških stez, koles, orbitrekov, stopnic in vseh novosti kot so kombinacija steze in orbitreka, virtualni Spinner in BoxMaster®.

V Spinning dvorani so SPINNER BLADE Ion kolesa, ki omogočajo trening z »Watti«  in MyZone sistem, ki ponuja brezžično spremljanje intenzivnsoti.

Zakaj v Fit CITY?

Za vas bo skrbela izkušena ekipa že dobro uveljavljenih inštruktorjev, trenerjev in vaditeljev, sami izjemni športniki in ljubitelji dela z ljudmi.

MyZone sistem v fitnesu omogoča spremljanje intenzivnosti, porabo kalorij in redno spremljanje vaših aktivnosti tako v fitnesu kot na prostem.

Želite osebnega trenerja? Ni problema izkušena ekipa vam bo na razpolago, da zadovolji vašim željam in seveda pomaga pri doseganju ciljev.
FITCITY Fitnes center
Nazorjevi 4
1000 Ljubljana
040160056
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: 06:00 - 23:00
Sobota, nedelja: 8:00- 22;00

Mail: info@fit-city.com
Spletna stran: http://www.fit-city.com/
Facebook: https://www.facebook.com/FitnesFITCITY/

Študentska vadba