Fitcity

Ftcity

FITCITY je Fitnes center, ki se razprostira na 1300 m2. Nahajamo se v središču Ljubljane, v prenovljeni stavbi Modne hiše. Center je prenovljen in se razprostira v 4 nadstropjih.

Prvo nadstropje je  razdeljeno v  FITBAR , kjer lahko spijete proteinski napitek, se odžejate spivom po Spinningu ali po jutranjem treningu zbudite telo s kavico. Poleg tega sta v prvem nadstropju obe garderobi s pripadajočimi tuši in omaricami.

V drugema nadstropju je dvorana za Spinning in klasični trenažerji, 3 nadstropje je namenjeno skupinski vadbi in funkcionalnemu delu, ter 4 kjer se razporostira obsežen kardio del.

Fitcity

VREDNOTE

Nuditi neprimerljive storitve, prostore, programe in opremo, ki bo navdih našim strankam, da dosežejo svoj maksimalni potencial.
Nuditi prijazno okolje, ki obravnava vsakega posameznika individualno na vljuden, prijazen, pošten, spoštljiv način.

Ustvariti okolje, ki ceni, zajema in obogati posameznikov individum z zagotavljanjem takšnih programov, storitev in osebja, ki odraža raznovrstnost našega podjetja.

Okrepiti fizično in čustveno dobro počutje naših strank s primernim razvojem do samospoštovanja telesne pripravljenosti in spodbujanje vseživljenjske zavezanosti k zdravemu načinu življenja. Spodbujati samoiniciativnost in odgovornost.
Zagotavljanje storitev, prostorov in programov za zabavo in rekreacijo.

Fitcity_1

Izkoristiti najmodernejšo tehnologijo in kreativno razmišljanje za zagotavljanje programov in storitev, ki so progresivne in so zasnovane tako, da izpolnjujejo vedno spreminjajoče se potrebe ljudi.

Dosledno izpolnjevati in presegati potrebe in pričakovanja naših strank z zagotavljanjem takšnega okolja, ki ceni naše stranke. Razvijati prijazno in profesionalno osebje, ki sledi spremembam potreb. Zagotoviti čiste, varne, dostopne in uporabniku prijazne prostore. Delovati etično, varno in odgovorno.

Prizadevati se za zadovoljitev potreb naših članov s poslušanjem, razumevanjem in povratnimi informacijami.

POSLANSTVO 

Fitcity center navdihuje in spodbuja zdrav način življenja skozi raznolike, kakovostne priložnosti za rekreacijo in storitve, ki bodo popestrile um, telo in duha, hkrati pa povečale vseživljenjsko učenje.

Fitcity_2

VIZIJA

Dosegati najvišje standarde rekreacije z vključitvijo inovativne tehnologije, dinamičnih programov, razvojem vodstvenih priložnosti in čim večjo uporabo naših virov.

Nenehno zagotavljati cenovno ugoden in zabaven način za ljudi z namenom, da se izboljša kakovost njihovega življenja z vadbo in rekreacijo z raznolikimi programi.

Trudili se bomo, da bodo naše stranke čutile čim večji občutek zadovoljstva kot posledico krepitve zdravja, sreče in splošne kakovosti življenja.
Fitcity fitnes center
Nazorjeva 4a
1000 Ljubljana
040160009
Delovni čas:
Od ponedeljka do poteka: 6:00-23:00
Sobota, nedelja: 8:00-22:00

Mail: info@fit-city.com
Spletna stran: www.fit-city.com
Facebook: www.facebook.com/FitnesFITCITY/

Študentska vadba