Fitnes Vič

Fitnes Vič šport ljubljana

Fitnes Vič se nahaja v drugem nadstropju Gimnastičnega centra Ljubljana, na križišču Koprske in Gerbičeve ulice v Ljubljani. Svoje prostore so odprlFitnes Viči v novembru 2015, kar pomeni da na vas čakajo čisto novi prostori in naprave. Razpolagajo z več kot 20 napravami za krepitev našega telesa. Na voljo so naprave, ki zahtevajo nadzor trenerja, naprave, ki delujejo preko škripcev in naprave, kjer za vajo uporabljamo lastno težo ali dodatna bremena.

Odlična priložnost, da treniraš v čisto novem športnem objektu in na istih napravah kot naši  telovadci kot sta Mitja Petkovšek in Aljaž Pegan, zlata športnika iz svetovnega prvenstva v Melbournu 2005.

Dandanes se vedno več mladih sooča z bolečinami v križu. Študentom in njihovim hrbtom škoduje predvsem večurno sedenje v predavalnicah in za knjigami. Da bi si prebrano snov tudi zapomnili, je pomembno, da si znamo vzeti tudi premor.

Mnogi najdemo izgovor, da ziFitnes Vič, Gimnastični center Ljubljanamski čas ali slabo vreme nista primerna za športne aktivnosti. Slab izgovor. Fitnes Vič ponuja več kot 20 ur vodenih vadb na teden. Na voljo so: PILATES, TNZ , KARDIO & PUMP , BOOT CAMP , FUNKCIONALNI PILATES , METABOLIC , JOGA, IFT PUMP – IFT.

 

Študentje, Fitnes Vič priporoča funkcionalni pilates. Vadba je namenjena vsem, tako začetnikom kot tudi tistim, ki že dlje časa obiskujejo ali Pilates ali kakšno obliko krožne vadbe. Na vadbi se uporabljajo pripomočki, kot so žogice in različne ročne uteži je vadba, ki združuje elemente klasičnega Pilates in vaj za moč. V osnovi je sestavljena delno iz nizke in delno in malo bolj intenzivne vadbe, saj lahko tako istočasno razvijamo moč in kondicijo, hkrati pa poskrbimo tudi za gibljivost sklepov. Da bodo zapiski hitreje narejeni, bolečine v hrbtnem predelu pa bodo ostale v telovadnici.Na Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


Zavod Šport Ljubljana
Koprska ulica 29
1000 Ljubljana
059179270
041600941
Delovni čas:
05.00 do 23.00

Mail: fitnes@tivoli.sport-ljubljana.si
Spletna stran: www.sport-ljubljana.si/Fitnes_Vic_4/
Facebook: www.facebook.com/FitnesTivoliFitnesVic/

Študentska vadba