Grossgym

Grossgym_logo

Grossgym so ustanovili iz ljubezni do športa, gibanja in vseh pozitivnih vplivov vadbe na človeško telo.

Človek je bil ustvarjen za gibanje in to izročilo moramo prenašati na naslednje generacije. Zaradi tega pri Grossgymu pravijo, da so si izbrali moto: »Začni se gibati«, s katerim želijo ljudi spodbuditi k aktivnejšemu načinu življenja.

Današnji način življenja povprečnega človeka le-temu ne omogoča dovolj aktivnosti na delovnem mestu, zato mora za to poskrbeti v svojem prostem času.

Slimmax

Programi Grossgym

PROGRAM VADBE: Sistematičnost treninga je zelo pomembna predvsem za začetnika. Z našimi programi lahko varno in zanesljivo pridete do želene postave.

ZDRAVA PREHRANA: Prehrana še vedno velja za prvo orožje v boju proti odvečni telesni teži. Naši strokovnjaki vam pomagajo do urejenega a preprostega jedilnika!

ZAGOTOVLJEN USPEH: Kombinacija urejene prehrane in sistematičnega programa vadbe, je zagotovilo za dosego še tako velikih ciljev. Spremenite si življenje že danes!

Grossgym

Njihovo ekipo sestavljajo strokovno usposobljeni trenerji, z več letnimi izkušnjami na področju vodenih vadb in osebnega trenerstva. Trenerji vam bodo prisluhnili in pomagali pri vadbi, vas ob tem motivirali in poučevali o procesu vadbe.
GrossGym
Adamičeva cesta 14
1290 Grosuplje
031631068
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: 06:00 - 10:00, 16:00 - 21:00

Sobota: 10:00 - 12:00
Nedelja: ZAPRTO

Mail: info@grossgym.com
Spletna stran: http://grossgym.com/
Facebook: https://www.facebook.com/grossgym/

Študentska vadba