Maxx Gym – fitnes, savna

logonew-01-01

Maxx Gym je vadbeni center z osebnim pristopom, kjer za vas med drugim pripravijo tudi osebni načrt vadbe in prehrane. Na enem mestu dobite tako koristne informacije o pravilnem načinu hujšanja in same rekreacije.

V Maxx Gym ponujajo tudi vadbo z osebnim trenerjem, ki je primerna za začetnike, ki še niso usvojili pravilne izvedbe vaj, in za vse, ki potreMaxxFitnesbujejo dodatno spodbudo. Z vadbo pod nadzorom strokovnjaka dosežeš rezultate v najkrajšem mogočem času. Kot pravijo so njihove prednosti pri osebnem trenerstvu:

  • učinkovit in cilju prilagojen individualni vadbeni načrt,
  • uravnotežen načrt prehrane, ki temelji na načelih zdrave prehrane,
  • optimalen energijski vnos glede na cilj,
  • skrb za dobro počutje,
  • dolgoročnost rezultatov

Fitnes center Maxx Gym je tudi priložnost za spoznavanje novih ljudi, s katerimi te povezujejo nekateri skupni cilji (na primer hujšanje, pridobivanje mišic ali preprosto zdrav življenjski slog), o katerih si lahko izmenjuješ mnenja in izkušnje. Kljub temu ne dopusti, da se tvoji obiski sprevržejo v družabna srečanja, saj si tam predvsem, da vadiš.

In zakaj še v fitnes?

  • Krepitev imunskega sistema: zmerna vadba kratkotrajno pospeši nastanek makrofagov, belih krvničk, ki napadajo bakterije. Vadba tudi spodbuja kroženje imunskih celic po telesu.Čiščenje telesa: redno potenje med vadbo izloča strupe in pomaga k boljšemu počutju. Strupe iz telesa izločamo tudi z urinom, zato čez dan spijte veliko vode.
  • Boljša vzdržljivost in zmožnost neprekinjenega dela: fizična aktivnost izboljšuje zmožnost prepoznavanja in obdelave informacij. Ljudje, ki ostanejo aktivni tudi v starosti, imajo manjšo možnost razvoja demence in upada drugih kognitivnih funkcij, npr. govora, orientacije, načrtovanja idr.
  • Spodbujanje nastanka novih možganskih celic: fizična aktivnost zahteva precejšnje sodelovanje vaših možganov; sprejemati morate hitre odločitve in iskati najboljše strategije. Pri tem se razvijajo nove možganske celice in povezave med njimi. Vadba spodbuja možganska predela za spomin in učenje.

Maxx GymNa Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


MaxxGym
Dunajska cesta 190
1000 Ljubljana
0
Delovni čas:

Mail: info@maxxfitnes.si
Spletna stran: www.maxxgym.si/
Facebook: https://www.facebook.com/MaxxGYM.Ljubljana

Študentska vadba