O2 Fitnes center

O2 Fitnes center_2

O2 Fitnes center je idealno mesto za začetek oblikovanja vašega telesa.

Nahajajo se v strogem centru mesta, Cesta Maršala Tita 22, nasproti železniške postaje. Center se razprostira na več kot 700 kvadratnih metrov, opremljen pa je z  vrhunskimi kardio in vadbenimi napravami. V objektu je tudi telovadnica, ki je namenjena za skupinske vadbe in borilne veščine. Poleg vrhunske fitnes opreme boste pri nas srečali tudi prijazno osebje, fitnes inštruktorje in inštruktorje za skupinske vadbe.

Vadbeni programi so prilagojeni za vsakogar, tako za začetnike kot za profesionalce. Poleg dobrega ambienta ponujamo tudi najbolj ugodne cene, tako za posemeznike kot tudi za podjetja.

Celoten center je grajen energetsko učinkovito. V vseh prostorih je zagotovljeno: optimalno prezračevanje in klimatizacija,nadstandardna višina stropov omogoča optimalne vadbene pogoje in čist zrak ter veliko steklenih površin v vseh prostorih, kar nam zagotavlja obilico dnevne svetlobe.

O2 Fitnes center

Želite narediti nekaj zase?

Poskusite s funkcionalnim treningom za celotno telo. Okrepite mišice, pokurite odvečno maščobo, izboljšajte zdravje in počutje. Bodite uspešni in FIT!

Skupinske kardio vadbe predstavljajo vitalno komponento fitnesa. Brez ‘kardia’ boste težko dosegli močno in oblikovano telo, poleg tega zagotavlja vaše zdravje in vas brani pred tveganji srčnih bolezni, diabetesa, visokega krvnega tlaka in nekaterih vrst raka. In nič ni primerljivo z intenzivno kri-črpajočo vadbo, ki vam bo povzročila svetlikajočo se kožo, dvignila vzdušje in narisala nasmeh na obraz.

Kam se usmeriti in koliko trenirati pa je odvisno od vaših ciljev: če želite na primer vzdrževati stopnjo zdravja, to pomeni nekje 30 minut kakršnekoli fizične aktivnosti skoraj vsak dan. Če želite izgubiti težo oz. odvečno telesno maščobo in obdržati obnovljeno formo, to pomeni, da lahko da boste potrebovali  60 do 90 minut vsaj srednje aktivnosti večino dni v tednu.

Skupinske vadbe

Pripravili so pester nabor vadb za vsakogar, tako za tiste, ki želite oblikovati svoje telo, kakor za tiste, ki se želite ob vadbi sprostiti. Pomemben del treninga je aerobna vadba, energična, v skupini, ob ritmih glasbe, ki vabijo k gibanju je še posebej zabavna. Pri tem pa ne smemo pozabiti na izjemen pomen preventivne vadbe na naše zdravje. Za najbolj zahtevne med vami so pripravili funkcionalno vadbo.
O2 Fitnes Jesenice
Cesta Maršala Tita 22
4270 Jesenice
041360487
041708908
Delovni čas:
Ponedeljek - Petek
8.00 - 22.00

Sobota, nedelja in prazniki
8.00 - 12.00, 16.00 - 22.00

Mail: info@o2fitnes.si
Spletna stran: http://o2fitnes.si/
Facebook: https://www.facebook.com/o2fitnes.si/

Študentska vadba