Plesni studio Mademoiselle

modemaiselle

Plesni studio Mademoiselle je vodilna plesna šola, ki ples ob drogu poučuje že od leta 2009. Močno si prizadevamo za predstavitev te plesne zvrsti v umetniški in športni luči.

Ljubezen do plesa je tista, zaradi katere sledimo svojim sanjam in jih uresničujemo. Ker je plesni studio Mademoiselle prvi, ki je ples ob drogu pripeljal v Slovenijo, nas še toliko bolj zavezuje poslanstvo – razvijati kulturo tovrstnega plesa v Sloveniji.

Poglejte, kako izgleda predstavitvena ura:

Naše inštruktorice v Mademoiselle se redno izobražujejo in nadgrajujejo svoje znanje predvsem v tujini. Tako vedno znova navdušujejo z novimi elementi, s še bolj učinkovitimi tehnikami učenja in z raznimi enkratnimi tematskimi delavnicami , ki jih izvajajo tako domači kot tuji priznani profesionalci v plesu ob drogu.

Dolgoletna tradicija poučevanja plesnih elementov na drogu, skrbno pripravljene različne koreografije za povezovanje posameznih elementov in nudenje možnosti neprestane nadgradnje in dopolnjevanja znanja tečajnic. Ples ob drogu je vrsta rekreacije pri kateri se dih jemajoči plesni gibi prepletajo z elementi gimnastike in akrobatike, so prava paša za oči. Z redno plesno vadbo ob drogu lahko poskrbite za odlično rekreacijo in hkrati pridobite nekaj gracioznosti in zapeljivosti. Ples ob drogu pa ne krepi in oblikuje le telesa, temveč tudi dviguje samozavest. Za bolj ambiciozne plesalke se v treningih morda skrivajo tudi nastopi na mednarodnih tekmovanjih ali različnih prireditvah.

.plesni studio mademoiselle

 

Bi rade poskusile nekaj novega in drznega?  Plesni studio Mademoiselle je odprl vrata prenovljenega studia. Zavrtite se okoli droga v prijetni, intimni atmosferi našega studia in se sprostite in posvetite same sebi.

Dovolite nam, da z vami delimo svoje znanje, izkušnje in ljubezen do plesa! Pridite in ga preizkusite – verjamemo, da boste ples ob drogu vzljubile prav tako močno kot smo ga me!

 

LOKACIJA PLESNI STUDIO MADEMOISELLE

Do nove dvorane na Savski cesti 10 pripelje kar nekaj avtobusov LPP, seznam avtobusnih postaj:

Savsko naselje – 180m – Bus 2

Središka – 290m – Bus 12, 27

Žale – 350m – Bus 2,7,22, 24

Flajšmanova – 450m – Bus 12, 27

Savske stolpnice – 450m – Bus 7, 19, 22

Zelena jama – 450m – Bus 2

Pokopališka – 550m – Bus 2, 7, 22, 24

Kranjčeva – 550m – Bus 19, 24Na Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


Mademoiselle plesni studio
Savska cesta 10
1000 Ljubljana
041568551
Delovni čas:
Prilagojen treningom

Mail: tina@mademoiselle.si
Spletna stran: www.mademoiselle.si
Facebook: www.facebook.com/plesni.studio.mademoiselle

Študentska vadba