ŠD Šentvid – Odbojka, košarka, badminton, tenis

ŠD Šentvid

Športno-rekreacijski center ŠD Šentvid – Ljubljana nudi rekreativcem raznovrstne športne užitke sedaj tudi v zimskih mesecih. Poleg tenisa v šotoru je sedaj na voljo pokrita ogrevana dvorana za košarko in/ali odbojko in/ali badminton – kar tri igrišča. Ob enem pa je to tudi dvorana za športno-rekreativne programe. V poletnih mesecih so vam ŠD Šentvid na voljo tudi 3 igrišča za odbojko na mivki. Odbojka na mivki je namreč v zadnjih letih postala eden najpopularnejših kolektivnih športov za poletne mesece. Zato je v sezoni v popoldanskem času skoraj nemogoče dobiti prost termin brez predhodne rezervacije.

ŠD Šentvid – Ljubljana, se nahaja na Bokalovi ulici 14 v Ljubljani inŠD Šentvid košarka
omogoča možnost rekreacije in športanja v najboljši družbi
vseh 12 mesecev v letu, ne glede na dež, sneg ali poletno vročino.

Karte ne voljo že od 4 €:
Tenis od 4€

Badminton od 4,5 €
Košarka in odbojka – dvorana od 9 €
Košarka 1 koš – 1 h od 6 €
Odbojka na mivki od 5 €

ŠD Šentvid

ŠD Šentvid vabi na odbojko, badminton, tenis in košarko.

Postavili so namreč montažno dvorano s športnim podom, razsvetljavo in z ogrevanjem, kjer je možno najeti košarkarsko igrišče ali igrišče za odbojko ali pa do 3 igrišča za badminton tudi v zimskih mesecih;  v poletnih mesecih pa se objekt objekt spremeni v pokrito igrišče z odprtimi stranskimi stenami, tako da je možno športni objekt uporabljati celo leto. Prednost pokritega igrišča za košarko, odbojko in badminton v poletnih mesecih je predvsem v tem, da je vadba možna tudi v deževnem vremenu, medtem ko so v sončnem vremenu športniki zaščiteni pred močnim soncem, igrišče pa je zračno in prijetno ter se ne segreje do visokih temperatur, kot se to zgodi v primeru zidanih športnih dvoran.

In kako do nas? Z lpp avtobusom št. 1 ali 8.

Ključne besede: odbojka, odbojka na mivki, košarka, badminton, tenis, ŠD ŠentvidNa Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


Športno-rekreacijski center ŠD Šentvid
Bokalova ulica 14
1000 Ljubljana
031745795
041725286
Delovni čas:

Mail: sdsentvid@siol.net
Spletna stran: www.sd-sentvid.si
Facebook: www.facebook.com/SdSentvidLjubljana/timeline

Študentska vadba