Športni park Tivoli – Fitnes, Vodene vadbe, Savna & Bazen

Športni park Tivoli - Šport Ljubljana

Športni park Tivoli obsega veliko in malo dvorano Tivoli, v katerih potekajo hokejske, košarkarske in druge tekme in koncerti ter največji ljubljanski rekreacijski center s kopališčem, savno, fitnesom, bowling centrom in vrsto organiziranih športnih dejavnosti. Športna dvorana je v letu 2015 obeležila 50. obletnico. Zgrajena je bila leta 1965 in prva dva dogodka, ki ju je gostila sta bila koncert L. Armstronga in svetovno prvenstvo v namiznem tenisu. Dober začetek, kajne?

Športni park Tivoli fitnes bazen

Poleg večjih ljubljanskih klubov, v Športni park Tivoli vsakodnevno zahaja tudi veliko rekreativk in rekreativcev. Vsako leto nas obišče več sto tisoč rekreativnih športnikov.

Športni park Tivoli obsega tudi FITNES se nahaja v objektu kopališča, kjer vas bodo na recepciji bazena Tivoli napotili na recepcijo fitnesa, tam pa boste dobili vse potrebne informacije. Na recepciji fitnesa vam bo strokovno usposobljeno osebje predstavilo našo ponudbo ter vam svetovalo pri izbiri najboljše storitve za vas. Fitnes se razprostira na več kot 530 m2 in je razdeljen na tri etaže.

Športni park Tivoli v sklopu fitnesa razpolaga z dvema dvoranama za VODENE VADBE v skupni velikosti 314 m2. Vabljeni k udeležbi na Pilates, TNZ, Kardio & pump, Boot camp, Funkcionalni pilates, Metabolic effect.

Športni park Tivoli savna bazen fitnes V Centralnem kopališču Tivoli so na voljo tudi SAVNE vseh vrst. V sklopu savn  je tudi terasa, ki ponuja tudi zunanji bazen. Savna deluje zelo pozitivnona posameznikovo psihično počutje in razpoloženje. Obisk savne je idealen v večernem času, sploh po napornem treningu, saj predstavlja učinkovito sproščanje. Po savnanju smo izčrpani in utrujeni, zato je priporočljiv počitek in spanje.

V Športni Park Tivoli vabljeni tudi na TENIS se lahko odpravite tudi na enega izmed 8 zunanjih peščenih teniških igrišč in eno na umetni travi. Nahajajo se na prostem pri Kopališču Tivoli in dva pri Hali Tivoli. Skupna izmera vseh igrišč je 7.554 m2. Namenjena so športni vadbi, tekmovanjem v tenisu in rekreaciji. Igralna sezona poteka od meseca aprila do meseca oktobra. Teniška igrišča vsako leto uporablja 20.000 športnikov in rekreativcev.

Zunanje športne površine, ki prav tako vabijo v Športni park Tivoli med drugim obsegajo še kotalkališče in zimsko drsališče.Na Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


Javni zavod ŠPORT LJUBLJANA
Celovška cesta 25
1000 Ljubljana
014306667
041600941
Delovni čas:

Mail: fitnes@sport-ljubljana.si
Spletna stran: https://www.sport-ljubljana.si/
Facebook: https://www.facebook.com/JZSportLjubljana/

Študentska vadba