Studio Deusa – joga in ples ob drogu

Studio Deusa

Pole Dance in Joga Studio Deusa se nahaja na Cankarjevi 6 v Kopru, v stavbi nasproti Centra za socialno delo. Parkiranje za rampo je dovoljeno le obiskovalcem studia. Studio se nahaja v pritličju, vhod je na levi strani stavbe.

In zdaj, ko veste, kako nas najti … Vabljeni v Studio Deusa na Jogo ali Ples ob drogu!

Članom Študentske vadbe obisk joge na voljo le za 6 €,
plesa ob drogu pa se lahko udeležite le za 9 €

Na hitro o jogi: Studio Deusa joga

Vadba joge nas vodi skozi različne položaje in vaje do fizične in mentalne moči. Skozi redno vadbo v Studio Deusa se vadeči ne le sprosti in umiri, temveč tudi prepoti.

Z vadbo joge se telo čisti in za to potrebujemo veliko tekočine. Priporočeno je sicer da tik pred vadbo ne pijemo veliko tekočine in se zato hidriramo prej. Skušamo se držati osnovnega pravila o najmanj 2 litrih tekočine na dan. Najbolje je piti vodo ali nesladkan čaj, ki razstrupi in prečisti telo ter pomiri občutek lakote.

 

Ples ob drogu/pole dance:Studio Deusa ples ob drogu

Ples ob drogu je intenzivna vadba z elementi plesa in gimnastike. Zahteva izredno dobro koordinacijo, gibčnost, vzdržljivost in kar nekaj fizične moči, vendar se ga lahko postopoma in ob strokovni pomoči Studia Deusa nauči prav vsak.

Vadba je primerna za ženske vseh starosti, velikosti in stopenj telesne pripravljenosti, ki želijo biti fit, se počutiti dobro v svojem telesu in se naučiti, kako najbolje izraziti svojo ženstvenost in obenem razviti tudi občutek za estetiko in čutnost.

Z redno vadbo se intenzivno učvrstijo tudi najbolj problematični predeli ženskega telesa ter tako oblikuje popolnoma čvrsto in zapeljivo telo. Pri vzpenjanju, spuščanju, vrtenju, zasukih ali drugih telesnih obratih in gibih se krepijo mišice celega telesa, še posebej mišice ramenskega obroča ter trebušne, ritne in stegenske mišice.

Ključne besede: joga, ples ob drogu, Koper

Studio DeusaNa Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


Pole Dance & Joga Studio Deusa
Cankarjeva ulica 6
6000 Koper
031200427
Delovni čas:
PON-PET: po dogovoru
SOB, NED: zaprto

Mail: info@deusa.si
Spletna stran: deusa.si/
Facebook: www.facebook.com/HypoxiObala/timeline

Študentska vadba