Terme Krka na treh lokacijah

Termalni bazen

Terme Krka: Šmarješke Toplice, Dolenjske Toplice, Toplice Talaso Strunjan

Terme Krka se nahajajo kar na treh lokacijah: Šmarješke Toplice, Dolenjske Toplice in Strunjan. Široka ponudba lokacij pa ni edino kar jih odlikuje, zanemariti ne gre niti njihove idiličnosti. Spokojnost zelenih dolenjskih gozdov ali pa šum valov, ki se neprestano menjajo ob obalah krajinskega parka Strunjan, izbira je vaša. Povsod pa boste naleteli na razvajanje, sprostitev v notranjih in zunanjih bazenih ali pa kar v morju. Terme Krka poskrbijo za vse.

Šmarješke Toplice

Ne glede na namen ali starostno skupino,  Šmarješke Toplice  zadovoljijo vsakršne plavalne preference. Termalni bazeni za oddih in regeneracijo, športni bazen za pospešen srčni utrip ali pa tobogani za mlade in mlade po srcu. Dva notranja bazena sta povezana še z zunanjim, ki zaradi prijetne temperature 32 ˚C omogoča plavanje skozi vse leto, po vrhu vsega pa še vodno aerobiko.

terme krka, smarjeske toplice
Notranji bazen v Šmarjeških Toplicah

 

Dolenjske Toplice

Le streljaj od dolenjske prestolnice se nahaja eno izmed najstarejših slovenskih toplic, katerih zdravilni učinki so privabljali najrazličnejše evropske goste že v času Avstro-Ogrske monarhije. Stoletja kasneje tradicija ostaja, ponudba pa se izpopolnjuje iz leta v leto. Zdraviliška dejavnost temelji na bogatem viru termalne vode, zajete na kar 1700 kvadratnih metrih notranjih in zunanjih bazenov. Vodne masaže nudijo prijetno sprostitev pri prijetnih 27 ˚C ali 32 ˚C.

terme krka, dolenjske toplice
Notranji bazen Dolenjske Toplice

 

Talaso Strunjan

Ambient najbolj zelenega slovenskega obmorskega zdravilišča v mrzlih zimskih mesecih privabi spomine na poletje, v toplejši četrtini leta pa se lahko pohvali, kot eno izmed redkih kopališč, z ekološko neoporečnim morskim kopališčem. Toda brez skrbi! Na voljo so tudi notranji bazeni s površino 432 kvadratnih metrov, ki se polni z morsko vodo, ogrevano na 32 ˚C. Ker pa v kompleksu Talaso Strunjan kar ni konca razvajanju, si lahko trenutek sprostitve privoščite tudi v masažnem bazenu.

terme krka, talas strunjan
Termalni bazen v Strunjanu

 Na Študentski vadbi lahko pri njih izbirate med naslednjimi skupinskimi vadbami:


Terme Dolenjske Toplice
Zdraviliški trg 7
1000 Ljubljana
082050310
Delovni čas:
Ponedeljek–četrtek, nedelja 9.00 do 21.00
Petek, sobota 9.00 do 23.00

Mail: booking@terme-krka.si
Spletna stran: www.terme-krka.si
Facebook:

Študentska vadba