Vadbeni center Natural

Natural

Vadbeni center Natural obstaja zaradi ljudi, ki so zaljubljeni v gibanje in si brez športa ne predstavljajo vsakdana. Pridobljeno teoretično strokovno športno znanje vsak dan znova dopolnjujemo med treningom in prepričani smo, da je ravno to ena izmed naših najboljših lastnosti – ker dihamo skupaj s celotnim centrom točno vemo, kaj je potrebno za dober trening in za doseganje prav vseh zastavljenih ciljev.

RKP_3444

Vrhunski rezultati tako na športnem kot tudi na ostalih življenjskih področjih pričajo o tem, da je Natural pravo mesto za rekreacijo in trening.

ZAKAJ TRENIRATI V NATURALU?

Če še vedno niste prepričani, zakaj bi se jim pridružili, naj izpostavimo samo nekaj naših prednosti:

  • ODPRTO 24/7: Ker se zavedajo pomena redne telesne aktivnosti in obenem razumejo natrpane vsakdane njihovih članov imajo le-ti možnost 24/7 dostopa. Cel dan, vsak dan, vse dni v letu.
  • STROKOVNO USPOSOBLJENI TRENERJI:  Z bogatim strokovnim znanjem, ki ga odlično prenašajo v prakso, bodo njihovi trenerji poskrbeli, da dosežete in presežete vse zastavljene cilje.
  • PRIJAZNI RECEPTORJI: Njihovi zaposleni se vedno trudijo, da se vsi člani počutijo kar se da dobro in da v centru vlada prijetno vzdušje.
  • VRHUNSKA POGOJI ZA TRENING:  Z obsežnim kardio oddelkom, plesno dvorano ter edinstvenim prostorom za vadbo z obremenitvijo bomo zadovoljili želje vseh članov ne glede na njihove cilje.
  • VODSTVO, KI IMA POSLUH ZA ŽELJE ČLANOV: Zavedajo se, da center obstaja zaradi vseh naših članov in nenehno se trudimo, da izpopolnjujemo svojo ponudbo.
  • PODPIRANJE ČISTEGA ŠPORTA: Čist šport brez zlorabe prepovedanih substanc je edini pravi šport. To natural miselnost skušajo prenesti tudi na vse naše člane.
  • DOBRODOŠLI ZAČETNIKI IN VRHUNSKI ŠPORTNIKI: Natural obstaja za vse: za čiste začetnike in vrhunske športnike. Strokovno izbrani vadbeni trenažerji in pripomočki poskrbijo za dobro rekreacijo ali intenziven trening.
  • PRIJETNO VZDUŠJE MED VADEČIMI: V Naturalu prevladuje prijetna atmosfera in trudimo se, da se vsi člani kar se da dobro počutijo. Raznovrstne življenjske zgodbe se združijo v eni točki: ljubezni do aktivnosti.

IMG_0111
Vadbeni center Natural
Gasilska cesta 16
1290 Grosuplje
069650341
Delovni čas:
Odprto 24/7

Mail: info@centernatural.si
Spletna stran: http://www.centernatural.si/
Facebook: https://www.facebook.com/vadbenicenternatural/

Študentska vadba