Darilni boni

Še ne veš, s kakšnim darilom lahko razveseliš svoje prijatelje, sodelavce, fanta ali dekle?

Iščeš popolno darilo za rojstni dan, novo leto ali pa bi preprosto rad razveselil nekoga, ki ti veliko pomeni?

Ne obremenjuj se z vprašanji, kaj podariti, in se odloči za darilo, ki vsebuje svežo energijo, sprostitev in dobro počutje – vse v enem. Podari darilni bon Študentske vadbe in nekomu polepšaj dan! Lahko se odločiš za nakup bona za posamezni obisk, mesečno karto ali obisk tečaja. Podari aktivno darilo!

Kako kupim darilni bon Študentske vadbe

Nakup našega darilnega bona je povsem PREPROST. Najprej obiščete naš portal 1click2sport kjer je na enem mestu zbrana vsa ponudba Študentske vadbe, napisane so cene za enkratne obiske in mesečne karte posameznik centrov in še mnogo koristnih informacij boš našel tam. Portal se nahaja TUKAJ.

BON LAHKO KUPITE TUDI ZA NE-ŠTUDENTA, saj je na portalu ponudba tako za študente (pripis ŠTUDENTSKA) in redna ponudba centra, tako da lahko opravijo nakup tudi za osebo, ki nima več statusa.

Na prvi strani portala 1click2sport v iskalno okence vpišeš center katerega obisk bi rad podaril prijatelju. Če še nisi povsem prepričan kaj bi izbral lahko pobrskaš med našo pestro ponudbo in najdeš kaj zanimivega. Za primer smo vzeli Športni park Tivoli.

  1. korak: Med samimi podatki o centru izbereš kaj bi rad podaril (enkratni obisk fitnesa/vodene vadbe, mesečno karto, itd.) In klikneš “dodaj v košarico”. Ko se pojavi napis, da je tvoj nakup v košarici lahko nadaljuješ svoj nakup.
  2. korak: V zgornjem desnem kotu klikneš na ikono nakupovalnega vozička in izbereš naprej.

Screenshot 2015-12-29 16.38.50

 

 

1. korak: V košarici lahko še enkrat pregledaš svoje naročilo.

2.korak: Sledi prijava v portal, ki jo opraviš z istimi podatki kot v aplikacijo Študentske vadbe.

3.korak: V naslednjem koraku je potrebno izbrati način plačila.

4.korak: Če hočeš obisk ali mesečno karto podariti moraš v koraku “Izberite način prevzema dogodka” nujno izbrati možnost “darilni bon”.

5.korak:Na koncu opraviš še korak plačila (izbereš način plačila in zaključiš nakup s plačilom) in darilni bon je tvoj.

 

Screenshot 2015-12-29 16.58.16

 

Razveseli svoje prijatelje z aktivnim darilnim bonom najljubšega centra.

VELJAVNOST BONA: Bon je veljaven 1 leto od dneva nakupa.

Če imaš še kakšno vprašanje pa se lahko obrneš na naš elektronski naslov info@studentska-vadba.si in z veseljem ti bomo odgovorili.

Lep dan ti želi,

ekipa Študentske vadbe.

Študentska vadba