FAQ

FAQ/Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

Tukaj so zbrani odgovori na pogosto zastavljena vprašanja, s čimer želimo z uporabniki deliti uporabne rešitve in odgovoriti na vprašanja, ki se pogosto ponavljajo. Če ne najdete rešitve na naši spletni strani, smo vam vedno na voljo na našem elektronskem naslovu in telefonu 051 319 469 (pon–pet, 10.00–15.00) .

1. Kako plačam članarino in vadbe?

Vse informacije o nakazilih in plačilih najdeš na tej povezavi.

2. Kaj pa status (izredni študij, pavziranje)?

  • redni/izredni študentje in dijaki

Študentska vadba je na voljo za vse redne in izredne študente in dijake ne glede na kraj bivanja, kraj študija ali vrsto izobraževanja.

  • pavzerji

Članstvo v Študentski vadbi  in vadbe po subvencioniranih cenah omogočamo tudi za pavzerje. Če si v prejšnjem študijskem letu imel status, lahko normalno opraviš včlanitev in obiskuješ vadbe. Zraven prijave nam posreduj še dokazilo o statusu v predhodnem študijskem letu (slika potrdila o vpisu, študentske/dijaške izkaznice ali indeksa).

3. Študentska vadba za tuje študente

Projekt Študentska vadba lahko uporabljajo tudi tuji študentje, ki študirajo v Sloveniji. Na spletni strani so objavljeni angleški prevodi in navodila, pri registraciji in prijavi na vadbe pa jim alhko pomaga naša ekipa na elektronskem naslovu info@studentska-vadba.si

4. Ni mejla po registraciji. Kaj zdaj?

Če v svojem e-poštnem nabiralniku ne najdete potrditvenega sporočila, preverite mapo z vsiljeno pošto (spam). Če tudi v tej mapi ne najdete našega sporočila, preverite, ali ste pravilno vpisali svoj elektronski naslov. To storite tako, da se poskusite prijaviti v aplikacijo. Če vas sistem opozori, da račun s tem elektronskim naslovom ne obstaja, ste med registracijo vnesli napačen naslov, zato se registrirajte ponovno.

5. Koliko časa bom švical na vadbi?

Za fitnes, bazen, savno traja en obisk od 30 minut do 180 minut odvisno od ponudnika in tipa aktivnosti. Pri vodenih vadbah en obisk omogoča udeležbo na eni vodeni vadbi (večina po 60 minut, nekatere tudi 30,45 ali 90 minut). Če želiš obiskati več različnih aktivnosti (npr. fitnes in nato bazen, ali fitnes in vodena vadba),  je treba opraviti prijavo za vsako aktivnost posebej. V kolikor obisk zajema koriščenje oziroma hkratni dostop do večih aktivnosti je to izrecno navedeno.

6. In če vadba odpade?

Zaradi nepredvidljivih dejavnikov (poškodba, bolezen inštruktorja) se lahko zgodi, da termin aktivnosti odpade. Če pravočasno izvemo za odpoved termina, vas o tem obvestimo po elektronski pošti in s sporočilom SMS.  Za odpadli termin se vam povrnejo krediti. Če ste sporočilo spregledali in ste že na mestu vadbe, lahko kot nadomestilo v terminu vadbe koristite obisk druge cenovno primerljive aktivnosti. V tem primeru ne morete zahtevati vračila kreditov zaradi odpadle aktivnosti. Za vračilo kreditev za odpadlo vadbo, nam pošljite mail s svojimi podatki in podatki o odpadli vadbi (datum, ura, lokacija).

7. Koliko kreditov imam?

Vsak uporabnik lahko pogleda stanje kreditov s prijavo v uporabniški račun v spletni aplikaciji.

8. Izgubil bom status, kaj sedaj?

Če si se spraševal, kako enostavno športati tudi po tem, ko ste za sabo že zdavnaj pustili študentska leta, ti sedaj onujamo preprost odgovor, ki se glasi: Šport na klik (1click2sport)!

1click2sport je rezervacijski portal za športne storitve, ki ste jih do sedaj lahko našli le na Študentski vadbi. Pri nas tako najdete vso redno ponudbo naših partnerjev. Rezervacijski portal lahko uporablja prav vsak, brez omejitev, brez statusa in brez članarine.

9. Splošni pogoji in pravila

1. Pogoj za koriščenje aktivnosti po najbolj ugodnih cenah za mlade je članstvo v klubu Študentska vadba, ki vam omogoča uporabo vseh aktivnosti in storitev projekta.

2. Članstvo v klubu je odprto za vse redne in izredne študente vseh univerz ter višjih in visokih šol in za vse redne in izredne dijake. Članstvo je odprto tudi za študente pavzerje, v kolikor so imeli v preteklem študijskem letu status. Letna članarina znaša 7 EUR. Za včlanitev si je potrebno ustvariti uporabniški račun v spletni aplikaciji na https://1click2sport.com/studentska-vadba/. Z uporabo, registracijo ali vpisom v aplikacijo sprejemate splošne pogoje uporabe spletnega mesta studentska-vadba.si in 1click2sport.com ter vseh podstrani.

3. Prijave na aktivnosti potekajo preko spletne aplikacije  Reden prispevek za en obisk vadbe je od 2 EUR naprej, cena aktivnosti je razvidna na večih mestih – ceniku, seznamu kart ter ob kliku na aktivnost na koledarju. Prijave so možne le na prost termin, določene aktivnosti od vas zahtevajo da pred prijavo preverite razpoložljivost termina pri zunanjem partnerju – izvajalcu aktivnosti. V te primeru boste o zahtevi obveščeni v okencu s podatki o aktivnosti, pred samo prijavo, kjer bo poleg navodila tudi kontakt kjer preverite razpoložljivost.

4. Plačilo aktivnosti je po obisku, neglede na trajanje termina. Termin aktivnosti lahko traja različno, npr. 30, 60, 90, 120 ali več minut, odvisno od lastnosti in tipa vadbe oz. aktivnosti. Možnosti glede trajanje obiska se prikažejo v prijavnem okencu termina. Po izteku termina imate pri večini ponudnikov na voljo še 20 min uporabe garderobe in tuša.

5. Redne prijave preko aplikacije je mogoče za večino aktivnosti oddati do 1 uro pred vadbo oziroma tudi drugače, v kolikor je v opisu vadbe to določeno. V opisu aktivnosti je tudi podatek do kdaj lahko prekličete prijavo (odjava) brez stroškov. Preklic prijave oz. odjava se lahko opravi preko koledarja ali preko seznama v razdelku “moj račun”.  Upošteva se čas GMT+1 (z uporabo poletnega/zimskega časa), po katerem deluje strežnik, na katerem gostuje spletno mesto. V primeru poteka roka za preklic, prklic prijave oz. odjava in vračilo kreditov ni več mogoče. Izredne odjave (poškodbe, dogodki višje sile) je potrebno sporočiti preko elektronske pošte na naslov info@studentska-vadba.si in zraven priložiti dokazilo, npr. zdravniško potrdilo o poškodbi, policijski zapisnik o nesreči itd.

6. Pri ponudniku aktivnosti oz. vadbe (npr. na recepciji centrov) mora uporabnik ob prihodu na prijavljen termin, receptorju (ali drugemu delavcu centra) pokazati osebni dokument s sliko, v nasprotnem primeru uporabnik ni upravičeni do vstopa.

7. Zakup terminov je možen le v obliki predhodnega plačila preko UPN naloga/položnice, mobilnega telefona in PayPal sistema. Drugih oblik plačila trenutno ne podpiramo. Prav tako ni možno oddati plačila ali položnice na recepciji centrov ali kako drugače opraviti plačilo pri samem ponudniku športne aktivnosti.

8. Kredite za vadbe lahko koristite takoj, ko prejmemo in vnesemo vaše nakazilo v uporabniški račun. Pri tem upoštevajte delovni čas plačilnega prometa bank in morebiten zamik pri izvedbi plačila.

9. Vplačane kredite za vadbe je možno koristiti do izteka članarine. Neporabljene kredite lahko do izteka članarine prenesete na drugega uporabnika. Vračilo (reklamacija) preostalih neporabljenih kreditov je mogoča 1 leto od datuma plačila. Zahtevek za reklamacijo je potrebno v pisni obliki posredovati preko elektronske pošte na info@studentska-vadba.si, ter sporočilu pripeti datoteko, potrdilo o plačilu, za katerega uveljavljate reklamacijo.  Več informacij dobite preko elektronske pošte, na naslovu info@studentska-vadba.si. Strošek izvedbe postopka vračila sredstev je 2€ (delo, stroški bančnih nakazil in plačilnih nalogov).

10. Do povračila zneska članarine ste upravičeni v kolikor vam članarina še ni potekla in da v času od plačila članarine do oddaje zahtevka niste koristili (obiskali) nobenega termina vadbe (štejejo tudi promocijski obiski) ter da niste sodelovali v nobeni akciji vezani na prejem brezplačnih obiskov, pripisa sredstev na uporabniški račun ali nagrad preko nagradnih iger. Zahtevek za vračilo članarine se lahko vloži dokler je članarina aktivna. Z dnem ko članarina poteče, se smatra da je bila v celoti izkoriščena. Člani lahko kadarkoli preverijo datum veljavnosti svoje članarine, znotraj aplikacije ali preko elektronske pošte info@studentska-vadba.si. Strošek izvedbe nakazila sredstev je 2€ (delo, stroški bančnih nakazil in plačilnih nalogov).

11. Obisk aktivnosti je mogoč le ob predhodni rezervaciji in le za tisti termin, ki je naveden v rezervaciji (lokacija, datum, ura, trajanje in vrsta/tip vadbe). Primer: obisk bazena Tivoli je mogoč v delovnem času rekreacijskega plavanja. Obisk vodene vadbe je mogoč v terminih, ki so navedeni na urnikih vodenih vadba ali objavljeni na spletni strani študentske vadbe.  Obisk savne je mogoč v terminih, ki so navedeni na urnikih, ki so objavljeni na spletni strani študentske vadbe. Uporabniki so dolžni sami pred prijavo preveriti, ali je vadba v določenem terminu mogoča in opraviti morebitne dodatne rezervacije vadbenih prostorov v samem centru oz. pri izvajalcu aktivnosti.

12. Kršiteljem pravil se lahko izreče disciplinski ukrep (opomin, začasna zamrznitev računa, izključitev). Za kršenje pravil glede rezervacije obiska, lokacije, tipa ali trajanja vadbe, se kršitelja oglobi v višini redne cene (enkratnega) obiska vadbe, za vsako ugotovljeno kršitev.

13. Splošni pogoji so objavljeni na http://www.studentska-vadba.si/splosni-pogoji-pravila-uporabe/

Toliko (na kratko) o pravilih, naša ekipa pa vam želi prijetne obiske vadb.

 

Študentska vadba