FIT DO POLETJA: PLANK- najboljša vaja na svetu! Ste pripravljeni na 30-dnevni izziv?

Za preoblikovanje telesa vam ni potrebno več od doma, ampak lahko izvajate le preproste fitnes vaje doma. Verjetno ste že slišali za to vsem poznano vajo PLANK? Ta preprosta vaja vam lahko spremeni življenje: Preizkusite ta 30-dnevni izziv in se prepričajte sami.

Izziv traja 30 dni in velja za popolne začetnike, ki želijo preoblikovati svoje telo in se vpeljati v svet vadbe. Zelo primeren je za vse tiste, ki nimate motivacije, časa in prave volje, da začnete z vadbo. Pa tudi za tiste, ki ste že športno aktivni in bi radi izpopolnili svoj plank.

V naši rubriki FIT DO POLETJA si preberite tudi ali sta dva meseca dovolj, da izgubimo odvečne kilograme!

Če nimate časa obiskati vodenih vadb oziroma fitnesa ter bi radi izvedli vajo, ki bo učinkovita in vam ne bo vzela veliko prostora je plank odlična izbira!

Seveda, če imate čas je bolje, da se prijavite na vodene vadbe ali fitnes preko Študentske vadbe.

Mi smo pripravljeni na izziv! Ste tudi vi?

30-dnevni plank izziv je povsem preprost! Preverite na sliki spodaj in načrtuje svojo vadbo!

30 dnevni izziv

Zakaj “plankiranje”?

‘Plankanje’ je ena najučinkovitejših in tudi najtežjih oblik vadbe za okrepitev jedra telesa. Tistim, ki je še nikoli niso preizkusili, se na prvi pogled morda zdi enostavna in jo zaradi tega kar preskočijo, a dejstvo je, da gre za vadbo, s pomočjo katere se boste ob pravilnem izvajanju znebile maščobnih obročkov okoli pasu in tako imenovanih ljubezenskih ročajev ter izklesale mišice na ramenih, rokah, zadnjici in nogah.

Fitnes vaja doma imenovana PLANK je odlična, a pomembno je, da jo izvajate pravilno. V spodnjem videu vam je predstavljeno, kako pravilno izvajate vajo:

Fitnes vaje doma: Vključite PLANK v vašo redno vadbo. Preverite različne izvedbe PLANKA!

Ko boste enkrat opravili 30-dnevni plank izziv vam bo verjetno med držanjem planka postalo malo dolgčas. Brez skrbi obstaja namreč veliko različnih možnosti, kako izvajati plank. Preverite spodnje nasvete, kako plank narediti še težji in seveda bolj učinkovit.

Seveda pa nikar ne ostanite samo doma: Ko imate čas raje pojdite na kakšno vodeno vadbo, v fitnes ali pa si izberite katero drugo aktivnost, ki vas bo spravila iz stanovanja.

Pri izbir pa vam seveda tako kot vedno pomaga Študentska vadba.

Fitnes vaje doma

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

one × 4 =