Osvežite se lahko tudi na Kopališču Kodeljevo za ceno od 3,9 € naprej

Ponujamo vam neverjetne cene za obisk Kopališča Kodeljevo! Preverite naše cene!

  • Redna otroška, študentje,  upokojenci redna 5eur  / 6eur vikendi.

  • Cena preko sistema Študentska vadba je 4.4€ za 1 karto oziroma 3.9 eur (Če kupite vsaj tri karte!)

Karte je potrebno prevzeti osebno pri naročilu: Lahko v Tehnološkem parku ali Sportclubu. Karte se prevzamete naslednji dan od naročila po 10 uri.
 kopališče kodeljevo

Zakaj se osvežiti na kopališču Kodeljevo?

Kopališče Kodeljevo je zimsko in letno kopališče. Letno kopališče je v zimskem času pokrito z balonom in v tem času klasična rekreacija žal ni mogoča, saj je kopališče namenjeno plavalnim klubom in društvom. 

Letno kopališče ima dva velika plavalna bazena in dva otroška bazena. Bazen z olimpijskimi dimenzijami 50 m x 25 m in globino vode 2 m ima tribuno, ki lahko sprejme do 500 gledalcev. Bazen ima razsvetljavo in omogoča večerne treninge in tekmovanja v vodnih športnih. Veliki rekreacijski bazen meri 50 m x 20 m,globina vode v tem bazenu pa je 1,5 m. Ob bazenu sta dva tobogana in vodna drča, ki našim obiskovalcem ponujata še dodatno veselje. Veliki otroški bazen meri 43 m x 15 m. Globina vode je 0,8 m. Mali otroški bazen, čofotalnik je okrogle oblike s premerom 5m. Na letnem kopališču je bogata gostinska ponudba, otroško igrišče in travnate površine za igre z žogo.

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

19 − eleven =