Naše prednosti

naše prednosti, Študentska vadba

O projektu

Študentska vadba je projekt, s katerim želimo študentom in dijakom ponuditi vadbo v profesionalnih centrih za fitnes in wellness po subvencioniranih cenah, primernih za vsak žep. K projektu so vabljeni tako domači kot tudi tuji študente in dijaki ne glede na starost. Naše prednosti so ekskluzivno namenjene članom Študentske vadbe!

Vadbe od 2,5 € naprej

Vsi študentje in dijaki, ki se včlanijo v klub Študentske vadbe, lahko obiskujejo subvencionirano vadbo že od 2,5 € na obisk.

cenik-02

Kako postanem član?

Vsak študent in dijak lahko postane član Študentske vadbe ne glede na kraj bivanja ali izobraževanja.

V našem klubu so dobrodošli tako redni kot izredni študentje vseh univerz in višjih šol ter redni in izredni dijaki srednjih in poklicnih šol ter izobraževanj za odrasle. Če si trenutno brez statusa (pavziraš), preberi pogoje uporabe za pavzerje.

ČLANARINA

Po registraciji v našo spletno aplikacijo moraš plačati članarino v vrednosti 7€ in si na svoj račun prenesti sredstva – kredite s katerimi plačuješ vadbo. Ko imaš to opravljeno se lahko takoj prijaviš že na tvojo prvo vadbo. S parimi kliki izbereš željeni center in vadbo in že se lahko posvetiš športanju.

KREDITI (1€ = 10 kreditov)

So sredstva v naši aplikaciji, ki jih uporabiš za plačilo vadbe. Stanje kreditov na tvojem računu je prikazano v zgornjem desnem kotu aplikacije. Kredite lahko kupiš z Moneto, sistemom PayPal ali z direktnim nakazilom (UPN položnica) – vrednost 1 kredita je 0,1 €. Priporočamo, da kredite kupiš ob plačilu članarine, saj se boš tako izognil dvojnemu delu.

Imaš še kakšno vprašanje?

Za vse informacije smo ti  vedno na voljo na našem elektronskem naslovu in preko telefona na 051 319 469.

Včlanitev opraviš v le dveh korakih

Kaj še čakaš, registriraj se zdaj in začni športati ceneje.

Študentska vadba