FTP center organizira tečaj masaže

Naš partner FTP center naslednji vikend organizira dvodnevni tečaj masaže. Dvema, ki bosta komentirala našo objavo na Facebook strani bomo olajšali udeležbo tečaja, saj vama bomo ob nakupu enega tečaja (80€) drugega podarili. 

Preberi več »

Izziv “Summer body 2019”

Januar je čas za nove začetke in veliko novoletnih zaobljub je namenjenih ravno hujšanju, zdravemu prehranjevanju in gibanju. Pridruži se našemu izzivu in začni svojo pot do poletne postave že danes!

Preberi več »

Sam svoj plavalni trener

Plavanje je super, saj ne obremenjuje sklepov in kosti, hkrati pa nudi odlično obliko aerobnega treninga in postaja vse bolj priljubljen  način rekreacije čez celo leto. Za vas smo zbrali nekaj napotkov, kako sami kar najučinkoviteje oblikovati svoj plavalni trening.  Ni pomembno, ali plavate le za zabavo ali pa trenirate plavanje kot del triatlona – če […]

Preberi več »

6 razlogov zakaj v hladnih dneh obiskati fitnes!

V poletnih in pomladnih mesecih je priložnosti za rekreacijo dovolj, saj te narava kar sama vabi in lahko se odločaš med kolesarstvom, tekom in mnogimi drugimi aktivnostmi. Precej več težav boš imela v poznih jesenskih mesecih in pozimi, saj tudi takrat telo potrebuje vsaj nekaj gibanja.

Preberi več »