Novo na Študentski vadbi: Z enim klikom do športne družbe!

Od zdaj naprej bo tvoje iskanje sošportnika ali sošportnico za vadbo, šport, ples,… preprosto! Šport na klik in Študentska vadba z junijem štartata v partnerstvo z startup-om Semaforum. Vsaka tvoja prijava na aktivnost sedaj omogoča, da poiščeš soigralca ali družbo za miganje!

Postali smo prvi in edini sistem na svetu, kjer športniki in rekreativci lahko poiščejo družbo za svoje hobije in aktivnosti z 1 klikom!

Spletna stran Semaforum je namenjena iskanju sopotnikov, sošpornikov in sokulturnikov.

Je spletna stran, na kateri lahko najdemo družbo za prosti čas – šport, kulturo in potovanja. Povezuje posameznike s podobnimi interesi in zanimanji.

semaforum!

Kako poiščeš sošportnika?

Imaš dve možnosti: Lahko objaviš svoj oglas ali pa se pridružiš drugemu uporabniku!

ODDAJ SVOJ OGLAS:

1. Pojdi v našo aplikacijo

2. Pred prijavo na vadbo označi polje za objavo oglasa

semaforum_2

3. Najprej dobiš poročilo o uspešni prijavi. Oglej si svoj oglas:

semaforum_3

semaforum_help_oglas

4. Počakaj na sošportnika- Na svojo elektronsko pošto boš prejel obvestilo o uporabniku. ki želi s tabo športati! 

semaforum_help_mail

PRIDRUŽI SE DRUGEMU UPORABNIKU:

1. Poišči vadbo z objavljenim oglasom

semaforum_4

2. Izberi uporabnika in potrdi prijavo 

semaforum_5

… IN UŽIVAJ V SKUPNI VADBI!


POGOJI UPORABE:semaforum_1

ZAVRNITEV UPORABNIKA

Če ne želiš sošportati z uporabnikom, ki se je prijavil na tvoj oglas, ga lahko zavrneš prek povezave v elektronskem sporočilu ali na okencu s podrobnostmi vadbe.

ODPOVED

Odpovedni rok prijave je napisan poleg opisa vadbe pred potrdivijo prijave. Če avtor oglasa svojo prijavo pravočasno odpove, se vsem prijavljenim povrnejo krediti na uporabniški račun. Za to so odgovorni lastniki spletne platforme Študentska vadba/Šport na klik. Upravljalci Semaforuma ne prevzemajo odgovornosti v zvezi s plačilom. Semaforum in Študentska vadba/Šport na klik ne odgovarjata v primeru, da se vadba zaradi vzroka na strani avtorja oglasa ali prijavljenih ne izpelje, kot je bilo dogovorjeno. Če se aktivnost odpove/odpade zaradi razlogov na strani ponudnika storitve (npr. športni center), se vsem prijavljenim vrne plačani znesek za aktivnost. Če ponudnik storitve odpovedi ne javi do začetka aktivnosti, za morebitne druge stroške (npr. prevoz) prevzema odgovornost ponudnik storitve.

UREJANJE IN IZBRIS OGLASA

Oglas, objavljen na Semaforumu, lahko urediš ali izbrišeš na portalu Semaforum, do katerega dostopaš iz zavihka ‘moj račun’ desno zgoraj.

ZA UPORABNIKE PORTALA ŠTUDENTSKA VADBA/ŠPORT NA KLIK

Uporabniku Študentska vadba/Šport na klik, ki še nima računa na Semaforumu, se uporabniški račun ob prvi oddaji oglasa samodejno ustvari. Uporabnik na svoj elektronski naslov prejme sporočilo z avtomatsko ustvarjenim geslom. Geslo lahko uporabnik spremeni pod “uredi info” na domači strani portala Semaforum.

ZA UPORABNIKE SEMAFORUMA

Uporabniku Semaforuma, ki še nima računa na platformi Študentska vadba/Šport na klik, se uporabniški račun ob prijavi na termin prek oglasa samodejno ustvari. Uporabnik na svoj elektronski naslov prejme sporočilo z avtomatsko ustvarjenim geslom. Geslo lahko uporabnik spremeni pod “moj račun” na domači strani portala.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Semaforum z registracijo prejme sledeče podatke o uporabniku preko portala Študentska vadba/Šport na klik: ime, priimek, spol, elektronski naslov, telefonsko številko in leto rojstva. Z registracijo se strinjate s pogoji uporabe Semaforuma. Portal Študentska vadba/Šport na klik z registracijo prejme sledeče podatke o uporabniku prek Semaforuma: ime, priimek, elektronski naslov in telefonsko številko (če jo je uporabnik vpisal). Z registracijo se strinjate s pogoji uporabe portala Študentska vadba/Šport na klik.

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

11 − 3 =