Šport kot darilo za vse, ki jih imaš res rad!

Te dni božična glasba vije iz zvočnikov na vsakem vogalu, misel na to, kaj podariti prijateljem, prijateljicam in družini, pa je vsak dan bolj intenzivna. Nekaterim ideje kar preskakujejo, a večina se ujame v klasična darila, ki smo jih vsi že naveličani. Naj bo letos drugače! Šport kot darilo bo res pika na i, bodi eden tistih, ki si ga upajo podariti!

Šport kot darilo - drsanje

Pozabi na tisoč in eno skodelico za čaj, za katere že zmanjkuje prostora v kuhinjski omari.

 

Pozabi na volnene nogavice z motivom jelenčka, ki jih večina nosi le nekajkrat na leto.

 

Pozabi tudi na šale, rokavice in sladkarije, ki jih imamo že vsi vrh glave, čeprav so na prvi pogled morda dobra ideja.

 

Tistim, ki jih imaš res rad, ne podari kupa ničvredne šare ali priboljškov polnih praznih kalorij.

 

Saj ti je znano tisto, ko se držiš svojega programa športa in zdravega prehranjevanja, potem pa ti ena, sicer dobronamerno podarjena čokolada, pokvari vse?

 

Podari zdravje, podari šport kot darilo oziroma poskrbi, da bodo tvoja darila kakovostna. Tudi, če bodo simbolne vrednosti.

 

Vsi vemo, da je študentski žep plitek, da imaš običajno potreb in želja več kot sredstev za njihovo uresničitev, zato smo ti tudi glede novoletnih daril pripravili nekaj predlogov, ki bodo cenovno ugodne.

 

Vendar smo se potrudili, da so ti predlogi takšni, da so vredni časa in zdravja tvojih najdražjih.

 

Zastonj darilo

 

Na tem mestu ti podajamo predlog zdravega darila, ki je čisto zastonj.

 

No, skoraj. Ker je tudi čas denar, bo vseeno stalo nekaj tvojega časa.

 

Najugodnejša darila so običajno tudi najdragocenejša.

 

Ta so običajno takšna, ob katerih zraven podariš svoj čas. Ker si za mnoge drage osebe v nenehnem hitenju vzamemo (pre)malo časa, so prazniki lahko priložnost, da ta čas v bolj kakovostni izvedbi podariš sedaj.

 

Ker je naše poslanstvo širiti zdrav življenjski slog tudi med dijaki in študenti, navijamo, da letos podariš šport kot darilo, in sicer tako, da povabiš obdarovanca na rekreativen pohod na bližnji grič ter mu na poti poveš deset stvari, zakaj ga ceniš.

 

Hvaležnost in solze ganjenosti se bodo zagotovo stopnjevale!

 

Ugodna, a kakovostna športna darila

 

Dobra in ugodna darila so lahko tudi v obliki kakšnega eksotičnega sadja.

 

Kokosov oreh, pomelo, ananas ali papaja so z nekaj izvirne ali zabavne dekoracije lahko lepo darilo.

healthy gift. bearded man healthy eating. merry christmas. happy new 2020 year. xmas gifts and presents. winter season. holiday with vitanin. cheerful santa man hold pineapple. exotic fruit for feast

 

Če želiš podariti šport kot darilo, lahko obdarovanca povabiš na skupno plavanje na bazen, v savno ali na drsanje, ki zna biti tudi izjemno romantično.

 

Verjemi, da bo večina takega darila zelo zelo vesela. Po športnem udejstvovanju lahko z obdarovancem oziroma obdarovanko skupaj popijeta vroč zeliščni čas z medom in limono ter tako dobro povezovalno energijo potegneta še za kakšno urico.

 

Čeprav se bo morda hecno slišalo, lahko verjameš, da bi bila takega darila vesela tudi marsikatera mama.

 


 

Na naši spletni strani lahko najdeš raznoliko ponudbo športnih vadb in centrov že od 2,5 € dalje, in to na kar 217 različnih vadbah znotraj 180 športnih centrov!

 

Da bo praznično obdarovanje res vredno besede darilo, lahko v enega od centrov na miganje povabiš tudi tiste, ki jih imaš najraje.

 

Pridruži se Študentski vadbi in izkoristi mnoge ugodnosti!  https://1click2sport.com/studentska-vadba/registracija

 

 

Katja Gantar

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

five × five =