Sprememba cen v Športnem centru Tivoli

Fitnes in bazen Tivoli je naše uporabnike v novi sezoni pričakal z osveženo in posodobljeno podobo. Z osveženo ceno pa prihajajo tudi nove cene, in sicer boš za obisk bazena po novem plačal/a 2,9€. 

Paket 10 obiskov ostaja po nespremenjeni ceni 25€ (2,5 € na obisk bazena)

Zakaj obiskati bazen Tivoli?

V objemu čudovitega zelenega parka Tivoli, v neposredni bližini centra mesta Ljubljane, se nahaja Kopališče Tivoli, ki s svojo pestro ponudbo rekreacije že vrsto let razveseljuje vse obiskovalce.

4_b

V kopališkem delu pritličja so na voljo trije bazeni s skupno kapaciteto vseh spremljajočih prostorov v izmeri 3200 m2. Veliki plavalni bazen meri 25 x 21 m, globina vode je 2 metra. Namenjen je klubski vadbi, plavanju osnovnih, srednjih šol in fakultet, različnim plavalnim šolam ter rekreativni vadbi.

V neposredni bližini plavalnega bazena se nahaja otroški bazen, kjer je globina vode med 0,70 in 0,90 m, meri pa 21 x 7 m. Veliki bazen je ogrevan na 27°C, otroški bazen pa na 28°C.Šolski bazen, lokacijsko nekoliko umaknjen od glavnega in otroškega plavalnega bazena, meri 16 x 8 m. Globina vode v tem bazenu je od 0,90 m do 1,10 m,  temperatura pa povprečno 28°C. Bazen ima svoje ločene garderobe in sanitarije. Večinoma je namenjen izvajanju učenja plavanja v osnovnih šolah in vadbi plavalnih klubov.

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 × five =