FTP center organizira tečaj masaže

Naš partner FTP center naslednji vikend organizira dvodnevni tečaj masaže. Dvema, ki bosta komentirala našo objavo na Facebook strani bomo olajšali udeležbo tečaja, saj vama bomo ob nakupu enega tečaja (80€) drugega podarili. 

4-01

Več informacij o tečaju

  • Kdaj:petek 15.2.2019 (19.00-21.00) in soboto 16.2.2019 (9.00-14.00)
  • Kje: v FTP centru, v Ljubljani
  • Cena:  Redna cena 100 €/osebo. Cena za uporabnike Študentske vadbe in Športa na klik znaša 80€/osebo. Število mest je omejeno.
  • Vodja tečaja: Jure Klemenčič: po izobrazbi dipl. manualni terapevt, prof. šp. vzg., kondicijski in fitnes trener, pridobljen NPK iz klasične masaže in še številna druga manualna in terapevtska izobraževanja. Več kot desetletne izkušnje kot manualni terapevt in kinezioterapevt si je nabiral pri delu s pacienti v nevrološki ambulanti. Poleg tega pa je veliko delal tudi z različnimi špotniki in rekreativci
  • Prijava na tečaj: Prijave zbiramo preko naslova info@studentska-vadba.si 

 

Ob zaključku tečaja boste spoznali vse pomembne tehnike klasične masaže in se naučili masaže celega telesa. Vsak udeleženec dobi tudi skripto.

Ob nakupu masažnega tečaja, enega podarimo 

Vsem, ki se boste odločili za obisk tečaja svetujemo, da s seboj vzamete prijatelja in obiščete našo Facebook stran.

Pod Facebook prispevek o tečaju masaže v komentar označite koga bi vzeli s seboj na tečaj in tako bomo konec tedna izbrali en par, ki bo prejel en masažni tečaj zastonj.

Več pa na naši FB strani >>>

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

15 − 13 =