TEDENSKE NOVICE: Študentska vadba pripravlja teden obdarovanja!

December je pravljični mesec obdarovanja in tudi na študentski vadbi nismo pozabili na vas. Tako bo tudi pri nas december mesec presenečenj in začenjamo ga s posebnim tednom obdarovanj. Kaj načrtujemo? Najbolje, da bereš dalje!

Velika nagradna igre Terme Krka!

Kaj bi december brez kakšne super nagradne igre! Za prvi teden zadnjega meseca v letu smo za tebe pripravili super nagradno igro.

December je mesec razvajanja in kaj je lepšega kot namakanje v topli termalni vodi, da s sebe spereš vso težo iztekajočega leta?

Podarili bomo kar 4x celodnevno karto za obisk Term Krka! 

Nagradna igra bo objavljena danes, 4.12. na naši Facebook strani, kjer bodo navedene tudi vse podrobnosti in pogoji sodelovanja.

P.S.: Ne pozabi, da lahko v naših neverjetnih nagradnih igrah sodelujejo le člani Študentske vadbe ali Športa na klik. Če še nisi del naše športne družine, se nam hitro pridruži. 

Tedenske novice december

Miklavž na obisku pri Študentski vadbi!

Prvi od dobrih mož nas obišče že ta teden in seveda ne bo pozabil tudi na pridne člane Študentske vadbe! Zato v sredo ne pozabi preveriti našega FB profila, če je slučajno Miklavž tam zate pustil posebno darilce!

Posebna akcija v Fitnesu BIT!

Si že preveril, kakšno super akcijo imajo v priljubljenemu Fitnesu BIT! Več info spodaj!

Ne pozabi pa spremljati naše spletne in FB strani, kjer se bo v decembru našlo veliko zanimivega za vsak okus.

Lep začetek prvega decembrskega tedna ti želi,

Študentska vadba

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

16 − 1 =