TIMOTEJEVE ŠVICARIJE: V nizkem štartu!

Če si v zadnjih dveh tednih kaj spremljal/a naš Facebook profil si zagotovo opazil/a, da se je član naše ekipe Timotej podal na prav posebno pot: Pod budnim očesom trenerja iz BIT centra bo skušal spremeniti svoj življenjski stil, izgubiti odvečne kilograme in na splošno zaživeti bolj zdravo. Svojo pot bo nenehno snemal in jo delil s tabo, zato da ti bo naprej prenesel, kakšen koristen nasvet pa tudi podaril kakšno super nagrado.

Kako se je vse skupaj začelo?

Nekega lepega sončnega dneva je Viki, lastnik BIT centra pomislil, da bi bilo super, če bi našel nekoga, ki bi se podal na pot preobrazbe v njegovem fitnesu, mi pa bi vse skupaj ujeli v objektiv. Timotej se je brez oklevanja javil in se takoj podal na trnovo pot in tako se je vse skupaj začelo … brez heca :)!

Kaj točno so Timotejeve švicarije?

Timotej se je pred dvema tednoma zavezal, da bo več mesecev trdno treniral in se držal striktnega predpisanega jedilnika in vse skupaj pridno snema ter objavljal na naših kanalih, bolj podrobno pa bo svojo pot opisoval na blogu Timotejeve švicarije.

Zakaj spremljati blog? Ker bomo tukaj tudi bolj konkretno predstavili različne vaje, recepte in same napotke, kako se držati rednih treningov in novih prehrambenih navad.

Kaj je namen projekta Timotejeve švicarije?

Namen projekta je, da vam na eni strani predstavimo, kako deluje Študentska vadba, na drugi strani pa vam želimo na široko odpreti vrata v BIT center.

Predvsem pa je namen Timotejeve švicarije ta:

  1. Da ti mogoče na malo bolj humoren način pokažemo vse muke in tegobe hujšanja
  2. Da ti damo kakšen nasvet glede prehrane in vadbe
  3. Da ti pokažemo, da je z motivacijo in voljo dosegljiv vsak cilj

Kaj pa Timotej pričakuje od projekta? “Da bom bolj fit, pa bolj zdrav in mobilen. Da ne bom izgledal kot nosorog, ko tečem, ampak bolj kot eleganten žrebec! 🙂 ” Ne zanika pa tudi tega, da mu projekt predstavlja izziv tudi kar se tiče snemanja. “Rad bi se preizkusil tudi vlogersko življenje!”

Kako zgleda Timotejev teden:

  • 6x na teden trening pod budnim očesom trenerja Davida Goleta iz BIT centra
  • En dan je namenjen počitku
  • Drži se striktne diete

Kako mu do sedaj uspeva? “Predvsem opažam, da se mi je že v tem času dvignila kondicija. Največji izziv je najti čas za to novo rutino, še vedno pa se lovim malo pri hrani, saj priznam naredim tudi kakšen prekršek,” pripoveduje Timotej.

Kako izgledajo njegovi treningi?

Kdo je David Gole?

Ker bo David kot osebni trener Timoteja spremljal na njegovi poti je prav, da spoznaš tudi njega.

hdr

David Gole je dipl. kin. (kineziologija — veda o gibanju) in licenciran osebni trener.  Kot pravi se že od malih nog resno in brez premora ukvarja s športom.

Kot sam pravi: “Z mojo pomočjo lahko učinkovito in v skladu s strokovno doktrino preoblikujete telo, izgubite odvečno maščobo, pridobite mišično maso ter popravite telesno držo. Ukvarjam se tudi s preventivno vadbo za določene poškodbe ter sanacijo mišičnih neravnovesij, ki so posledica raznih akutni in kroničnih poškodb oziroma bolečin. Izvajam tudi programe kondicijskega trenerstva ter prehranskega svetovanja.

Na mojih treningih se trenira 150 %, vendar vedno poskrbim, da so treningi lahko tudi zabavni. Prisluhnem vsakemu posamezniku in znam reči »to pa ne znam, se pa lahko pozanimam pri strokovnjakih s tega področja«.”

Nagradna igra!

Kot smo ti že na začetku projekta Timotejeve švicarije obljubili, bomo tekom njegove preobrazbe poskrbeli tudi za vas, naši zvesti uporabniki. In sicer s super nagradnimi igrami. In prava je že tukaj!

NAGRADA: 2x mesečna karta za BIT center

Pogoji za sodelovanje, v FB postu kjer je nagrada razpisana, tagaš frenda s katerim bi rad hodil v fitnes + napišeš vsaj eno razliko ki jo najdeš v posnetku (napake v snemanju, npr. oblečene napačne majice, štumfi, hlače itd …)
Žrebanje bo: 03.04. 2018.
Pogoji nagradne igre:
– Nagrado moraš uveljaviti v enem mesecu po prejemu.
Pozorno spremljaj Timotejevo pot saj te čaka še veliko super nasvetov in informacij, pa primerov vaj in seveda nagradnih iger.
Lep pozdrav,
ekipa Študentske vadbe

 

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

twenty − 5 =