Aero-body tone

Raznolika aerobna vadba

Aero-body tone

Aero-body tone je raznolika aerobna vadba s katero preoblikujemo, učvrstimo telo in pridobimo samozavesti, boljšo držo, kondicijsko pripravljenost, moč in vzdržljivost. Vadba je drugačna, saj ne vključuje klasične koreografije in ponavljajočih elementov. Je mešanica vseh vadb in je zaradi te karakteristike edinstvena. Vsebuje preproste gibalne elemente ter krepilne vaje za zgornji ter spodnji del telesa. Največji poudarek pri vadbi je okrepiti vse mišice. Vadba se izvaja na tleh in ni poskočna in je primerna za vse starrosti in oblike teles. Intenziteto si vsak prilagaja sam. Znotraj ure se prepletajo vaje za moč, oblikovanje telesa in kondicijo. Vključuje elemente intenzivne aerobne vadbe, ki jih kombiniramo z vajami za mišično moč ter stabilizacijo telesa.

Z vadbo povečujemo funkcionalne sposobnosti srčno-žilnega in dihalnega sistema, motorične lastnosti, krepimo vse večje mišične skupine, izboljšujemo in vzdržujemo telesno kondicijo ter izboljšamo koordinacijske sposobnosti.

Poleg vseh telesnih učinkov pa aerobika predstavlja tudi uro druženja in sprostitve, kar lahko pozitivno vpliva tudi na posameznikovo samopodobo in samozavest.Ravnotežje:**Kondicija:***
Moč:***Intenzivnost:****
Koordinacija:***Cilji:
  • Oblikovanje telesa
  • Pridobivanje kondicije
  • Pridobivanje moči in vzdržljivosti
  • Druženje ob športu

Rezultati

  • povečanje motoričnih lastnosti
  • krepimo vse večje mišične skupine
  • izboljšujemo in vzdržujemo telesno kondicijo
  • izboljšujemo koordinacijske sposobnosti

Komu je vadba namenjena

Je srednje do visoko intenzivna vadba, vendar si lahko vsak posameznik intenzivnost sam po sebi tudi prilagaja. Koreografije so precej enostavne in zaradi tega je ta oblika vadbe primerna tudi za koreografsko manj zahtevne udeležence. Vabljeni vsi tisti, ki želite ob nezahtevnih kombinacijah hitro napredovati v smislu aerobne vzdržljivosti ter moči.


Kateri centri ponujajo to vadboŠtudentska vadba