Fitnes

Osnova in dopolnitev vsakega treninga.

fitnes

ZA KOGA JE FITNES PRIMEREN

Če si individualist/ka in ti skupinske vodene vadbe ne odgovarjajo ter raje vadiš sam/a je fitnes prava rešitev zate. Ena izmed velikih prednosti fitnesa je tudi ta, da si trening lahko prilagodiš sam/a in se tako popolnoma posvetiš delu telesa, ki ga želiš najučinkoviteje oblikovati.

PRAVILNA IZVEDBA TRENINGA

Veliko ljudi se izogiba fitnesa, ker točno ne vedo, kaj naj tam počnejo. Kar naenkrat smo obdani z najrazličnejšimi napravami, opazujemo ljudi, ki suvereno izvajajo zapletene vaje nam se pa tudi sanja ne kaj katera naprava pomeni. Pravilna izvedba vaj je nujna za napredek in izogibanje poškodbam, zato za pomoč ob prvem obisku poprosite fitnes trenerja. ta vam bo glede na vaše želje pokazal različne naprave in vaje. Tako, da bodo obiski kmalu postali preprosti.

OBISK FITNES CENTRA

Fitnes center je med drugim priložnost za spoznavanje novih ljudi, s katerimi vas povezujejo nekateri skupni cilji (na primer hujšanje, oblikovanje telesa ali preprosto zdrav življenjski slog), glede česar lahko izmenjujete mnenja in izkušnje

Oblačila in obutev: Izberite si udobna športna oblačila, v katerih se dobro počutite in so čim bolj zračna.

Pred prvim obiskom si postavi cilj. Odloči se, kaj želiš narediti oziroma spremeniti na sebi.

Ljudje največkrat pridejo, ker želijo zdravo živeti, shujšati, nabrati mišično maso ali pa se odločijo zgolj zaradi boljšega počutja.Ravnotežje:**Kondicija:**
Moč:**Intenzivnost:***
Koordinacija:***Cilji:
  • Oblikovanje telesa
  • Okrepitev mišic
  • Pridobivanje moči in vzdržljivosti

Rezultati

  • oblikovanje telesa
  • izguba odvečne telesne teže
  • pridobivanje na mišični masi

Komu je vadba namenjena

Vadbo na napravah v fitnesu si vsak posameznik prilagodi po svojih željah in se resnično lahko posveti delom telesa, ki jih želi najučinkoviteje oblikovati.

Kateri centri ponujajo to vadboŠtudentska vadba