Za cel dan na Kopališče Kodeljevo za 4,5 €

Kopališče Kodeljevo je odprto! S Študentsko Vadbo lahko plavaš ceneje tudi letos, klikni na aplikacijo Študentske vadbe in si zagotovi CELODNEVNO VSTOPNICO za 4,5 €!

kopališče kodeljevo

Letno kopališče je v sezoni (do septembra) odprto vsak dan od 9. do 19. ure. V primeru slabega vremena je zaprto.

Novost letošnje sezone je, da sta ležalnik in senčnik vključena v ceno.

Kaj vse že ponuja Kopališče Kodeljevo?

Letno kopališče ima dva velika plavalna bazena in dva otroška kodeljevobazena. Bazen z olimpijskimi dimenzijami 50 m x 25 m in globino vode 2 m ima tribuno, ki lahko sprejme do 500 gledalcev. Bazen ima razsvetljavo in omogoča večerne treninge in tekmovanja v vodnih športnih.

Veliki rekreacijski bazen meri 50 m x 20 m,globina vode v tembazenu pa je 1,5 m. Ob bazenu sta dva tobogana in vodna drča, ki našim obiskovalcem ponujata še dodatno veselje. Veliki otroški bazen meri 43 m x 15 m. Globina vode je 0,8 m. Mali otroški bazen, čofotalnik je okrogle oblike s premerom 5 m. Na letnem kopališču je bogata gostinska ponudba, otroško igrišče in travnate površine za igre z žogo. 

Ker je Kopališče Kodeljevo del Športnega Parka Kodeljevo, kjer mnogi igrate tenis, še ideja: zakaj pa se ne bi po igri tenisa, ohladili in sprostili kar v bazenu?

kodeljevoNa osmih teniških peščenih teniških igriščih in enem igrišču s trdo podlago letno igra 10.000 uporabnikov. Igralna sezona poteka od meseca aprila do meseca oktobra. Štiri teniška igrišča so razsvetljena in omogočajo tudi večerno športno vadbo in tekmovanja v tenisu.

 

Teniška igrišča so na voljo vsak dan med 8.00 in 20.00 uro. V primeru slabega vremena igrišča Kodeljevo ne obratujejo.

Se vidimo na Kodeljevem!

 

 

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 − 1 =