Za študente in dijake

Članstvo v Študentski vadbi za študente in dijake

 

Tukaj najdete podrobne informacije o Študentski vadbi, pogojih za včlanitev in postopku prijave na vadbe za študente in dijake.

Zakaj postati naš član?

Neverjetne in ugodne cene:

cenik-02

 

Kdo lahko postane član?

Član Študentske vadbe lahko postane vsak študent in dijak ne glede na kraj bivanja ali izobraževanja. V našem klubu so dobrodošli tako redni kot izredni študentje vseh univerz in višjih šol ter redni in izredni dijaki srednjih in poklicnih šol ter izobraževanj za odrasle.

 

Kaj pa pavzerji?

Če si trenutno brez statusa (pavziraš), preberi pogoje uporabe za pavzerje.

Nisi več študent?

Ste se kdaj spraševali, kako enostavno športati tudi po tem, ko ste za sabo že zdavnaj pustili študentska leta?

Sedaj vam ponujamo preprost odgovor, ki se glasi: Šport na klik (1click2sport)!

1click2sport je rezervacijski portal za športne storitve, ki ste jih do sedaj lahko našli le na Študentski vadbi. Pri nas tako najdete vso redno ponudbo naših partnerjev. Rezervacijski portal lahko uporablja prav vsak.

Postopek včlanitve

Včlanitev se za študente in dijake opravi v dveh korakih:

1.  korak

Ustvari si uporabniški račun v spletni aplikaciji Študentske vadbe. To storiš s klikom na gumb »nov uporabnik«. Vpiši svoje podatke in na izbrani e-naslov boš prejel potrditveno sporočilo.

2.  korak

Plačaj članarino v znesku 7 €. Članarina velja 1 leto od dneva plačila in ti v tem obdobju omogoča prijavo na vse subvencionirane vadbe. Skupaj s članarino lahko z istim nakazilom vplačaš tudi termine za vadbo. Plačilo je možno z direktnim nakazilom (UPN) na vsaki pošti/banki/spletni banki kot tudi z mobilnim telefonom (sistem Moneta) in sistemom PayPal (več o načinih plačila).

S tem je postopek včlanitve zaključen. Ko dobimo zavedeno tvoje plačilo, ti potrdimo uporabniški račun in ti omogočimo prijavljanje na vadbe.

 

Kako zakupim termine oz. kredite za vadbo?

Krediti so plačilno sredstvo v naši aplikaciji, ki jih uporabiš za plačilo vadbe. Stanje kreditov na tvojem računu je prikazano v zgornjem desnem kotu. Kredite lahko kupiš z Moneto, sistemom PayPal ali z direktnim nakazilom – vrednost 1 kredita je 0,1 €. Priporočamo, da kredite kupiš že ob plačilu članarine.

 

Postopek prijave na vadbo

1. Prijava s spletno aplikacijo

Prijava na vadbo z aplikacijo je zelo preprosta:

  • 1. Vpišeš se s svojim uporabniškim imenom in geslom.
  • 2. Na levi strani izbereš lokacijo (Vič, Tivoli …) in vrsto vadbe, nato na koledarčku klikneš na želeni datum in odpre se urnik z vsemi prostimi termini (označeni z zeleno barvo).
  • 3. Na urniku s klikom izbereš želeni termin in odpre se okence, kjer lahko izbereš vrsto vadbe in trajanje.
  • 4. Izbiro potrdiš in tvoja rezervacija  je opravljena.

2. Postopek na recepciji centra

Na recepciji centra moraš pokazati osebni dokument (osebno ali študentsko izkaznico), da te receptor identificira in ti izroči ključe za garderobo.

Včlanitev opraviš v le dveh korakih
Registriraj se zdaj!

 

 

 

Pravila študentske vadbe

1. Pogoj za sodelovanje je članstvo v klubu Študentska vadba, ki vam omogoča uporabo vseh storitev projekta.

2. Članstvo v klubu je odprto za vse redne in izredne študente vseh univerz ter višjih in visokih šol in za vse redne in izredne dijake. Članstvo je odprto tudi za študente pavzerje, v kolikor so imeli v preteklem študijskem letu status. Letna članarina znaša 7 EUR. Za včlanitev si je potrebno ustvariti uporabniški račun v spletni aplikaciji. Z vpisom v spletno aplikacijo sprejemate pravila in splošne pogoje uporabe spletnega mesta studentska-vadba.si ter vseh podstrani in spletne aplikacije.

3. Prijave na vadbo potekajo preko spletne aplikacije  Reden prispevek za en obisk vadbe je od 2,5 EUR naprej. Prijave so možne le na prost termin.

4. Plačilo vadbe je po obisku, neglede na trajanje termina. Termin vadbe  lahko traja različno, npr. 30, 60, 90 ali 120 minut, odvisno od lastnosti in tipa vadbe. Možnosti glede trajanje obiska se prikažejo v prijavnem okencu termina. Po izteku termina imate na voljo še 20 min uporabe garderobe in tuša.

5. Redne prijave preko aplikacije je mogoče oddati do 1 uro pred vadbo oziroma tudi drugače, v kolikor je v opisu vadbe to določeno. Koliko ur pred samo vadbo pa se lahko odjavite vam piše pri vsaki vadbi posebej (glej aplikacijo). Upošteva se čas GMT+1 (z uporabo poletnega/zimskega časa), po katerem deluje strežnik, na katerem gostuje spletna aplikacija. V primeru prepozne odjave, vračilo kreditov ni mogoče. Izredne odjave (poškodbe, dogodki višje sile) je potrebno sporočiti preko elektronske pošte na naslov info@studentska-vadba.si in zraven priložiti dokazilo (zdravniško potrdilo,…).

6. Pri ponudniku športne aktivnosti oz. vadbe (npr. na recepciji centrov) mora uporabnik ob prihodu na prijavljen termin, receptorju (ali drugemu delavcu centra) pokazati osebni dokument s sliko, v nasprotnem primeru uporabnik ni upravičeni do vstopa.

7. Zakup terminov je možen le v obliki predhodnega plačila preko UPN naloga/položnice, mobilnega telefona in PayPal sistema. Drugih oblik plačila trenutno ne podpiramo. Prav tako ni možno oddati plačila ali položnice na recepciji centrov ali kako drugače opraviti plačilo pri samem ponudniku športne aktivnosti.

8. Kredite za vadbe lahko koristite takoj, ko prejmemo in vnesemo vaše nakazilo v uporabniški račun. Pri tem upoštevajte delovni čas plačilnega prometa bank in morebiten zamik pri izvedbi plačila.

9. Plačani krediti za vadbe so veljavni 1 leto oziroma do izteka članarine. Neporabljene kredite lahko do izteka prenesete na drugega uporabnika. Reklamacija preostalih neporabljenih kreditov je mogoča 1 leto od datuma plačila. Zahtevek za reklamacijo je potrebno v pisni obliki posredovati preko elektronske pošte na info@studentska-vadba.si, ter sporočilu pripeti datoteko, potrdilo o plačilu, za katerega uveljavljate reklamacijo.  Več informacij dobite preko elektronske pošte, na naslovu info@studentska-vadba.si. Strošek izvedbe postopka vračila sredstev je 2€ (delo, stroški bančnih nakazil in plačilnih nalogov).

10. Do povračila zneska članarine ste upravičeni v primeru, ko vam članarina še ni potekla (365 dni od plačila) in da v času od plačila do zahtevka niste koristili (obiskali) nobenega termina vadbe (štejejo tudi promocijski obiski) ter da niste sodelovali v nobeni akciji vezani na prejem brezplačnih obiskov, pripisa sredstev na uporabniški račun ali nagrad preko nagradnih iger. Zahtevek za vračilo članarine se lahko vloži dokler je članarina aktivna. Z dnem ko članarina poteče, se smatra da je bila v celoti izkoriščena. Člani lahko kadarkoli preverijo datum veljavnosti svoje članarine, preko  elektronske pošte info@studentska-vadba.si. Strošek izvedbe postopka vračila sredstev je 2€ (delo, stroški bančnih nakazil in plačilnih nalogov).

11. Obisk vadbe je mogoč le ob predhodni rezervaciji in le za tisti termin, ki je naveden v rezervaciji (lokacija, datum, ura, trajanje in vrsta/tip vadbe). Obisk bazena Tivoli je mogoč v delovnem času bazena. Obisk vodene vadbe je mogoč v terminih, ki so navedeni na urnikih vodenih vadba ali objavljeni na spletni strani študentske vadbe.  Obisk savne je mogoč v terminih, ki so navedeni na urnikih, ki so objavljeni na spletni strani študentske vadbe. Uporabniki so dolžni sami pred prijavo preveriti, ali je vadba v določenem terminu mogoča in opraviti morebitne dodatne rezervacije vadbenih prostorov v samem centru.

12. Kršiteljem pravil se izreče disciplinski ukrep (opomin, začasna zamrznitev računa, izključitev). Za kršenje pravil glede rezervacije obiska, lokacije, tipa ali trajanja vadbe, se kršitelja oglobi v višini redne cene (enkratnega) obiska vadbe, za vsako ugotovljeno kršitev.

Toliko na kratko o pravilih, naša ekipa pa vam želi prijetne obiske vadb.

Študentska vadba