Zaprtje bazena Tivoli in odprtje letnega kopališča Kodeljevo

Vse naše uporabnike obveščamo, da se z nedeljo 21.6. zaključuje sezona v pokritem bazenu v Tivoliju. Čez poletje bo tako bazen Tivoli zaprt, svoja vrata pa bo ponovno odprl jeseni. A brez skrbi tudi letos se boste v poletni vročini lahko osvežili v bazenih letnega kopališča Kodeljevo!

Brez skrbi, čez celotno poletje boste vseeno lahko uživali na sončku in čofotali v vodi, saj se v petek 19.6  odpira letno kopališče Kodeljevo.

Vsi člani Študentske vadbe pozorno spremljajte nadaljnje novice na naši strani, saj tudi letos za vas pripravljamo ugodnosti pri nakupu celodnevne vstopnice za kopanje.

Več informacij sledi kmalu!

O kopališču Kodeljevo

Olimpijski bazen 50 m x 25 m in globino vode 2 m ima razsvetljavo in omogoča večerne treninge.

Veliki rekreacijski bazen meri 50 m x 20 m,globina vode v tem bazenu pa je 1,5 m. Veliki otroški bazen meri 43 m x 15 m. Globina vode je 0,8 m. Mali otroški bazen, čofotalnik je okrogle oblike s premerom 5m.

Ob bazenih sta dva tobogana in vodna drča, ki vsem obiskovalcem ponujata še dodatno popestritev kopanja. Na letnem kopališču je bogata gostinska ponudba, otroško igrišče in travnate površine za igre z žogo.

Letno kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 19. ure.

V primeru slabega vremena je kopališče zaprto.

Kontakt: tel. 01 52 43 561

Študentska vadba

Objavi komentar

Tvoj email naslov ne bo objavljen v komentarjih.

Uporabljene so lahko naslednje HTML značke: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

five − five =